Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πάλεψε άλλα ηττήθηκε ο Α.Ο.Χαλκίς

Την ήττα με 1-0 γνώρισε Α.Ο.Χ. στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό σε ένα παιχνίδι που οι παίχτες του Δ.Λύκου θα μπορούσαν να φύγουν τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.
Παρά τη φημολογία όλη την εβδομάδα πως η ομάδα δεν θα μπορέσει να πάει στη Μυτιλήνη άλλα και τις πολλές απουσίες η Χαλκίδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε καλό πρόσωπο και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πικραμένη όλη την αποστολή.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Βεζυρτζόγλου να σταματάει στο δοκάρι του Ανδρούτσου μόλις στο τρίτο λεπτό.
Μετά το 10΄ η Χαλκίδα πήρε μέτρα στο γήπεδο με το σουτ του Χαραλαμπίδη στο 14΄ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κουμπάς.
Ο Α.Ο.Χ. συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού με τον Σταματούκο στο 35΄ να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιολικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 49΄ με δυνατό σουτ του Ποτουρίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Η Χαλκίδα στη συνέχεια πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και στο 68΄ το σουτ του Νυφαδόπουλου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τσουβαλτσίδης σώζοντας τον Αιολικό από την ισοφάριση.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τους κενούς χώρους θα μπορούσαν να κάνουν δύο τα τερματά τους το σουτ όμως του Βαλλιού στο 82΄ σταμάτησε στο δοκάρι του Ανδρούτσου.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο όλη η Χαλκίδα βγήκε μπροστά με τον Χαραλαμπίδη στο 87΄ να σκοράρει το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Τελευταία καλή φάση για τον Α.Ο.Χ. ήταν στις καθυστερήσεις με τον Μπασινά να μη μπορεί να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Αδαμόπουλος (57' Τιάγκο Λαρανζέιρα), Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Βουτσιώτης, Ποτουρίδης (75' Τσομπανέλλης), Βεζιρτζόγλου (88' Παπαδόπουλος), Βουτσιώτης (92' Σεφουλάι)

ΧΑΛΚΙΔΑ (Λύκος): Ανδρούτσος, Δούλος, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Μπουζούρας, Πατερίτσας, Ντάμπος (90' Μήλιος), Νυφαδόπουλος (77' Τόλης), Παπαδάκης, Χαραλαμπίδης (88' Παλαιολόγος), Σταματούκος (62' Μπασινάς)