Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνετρίβη ο Απόλλων Ερέτριας (0-6) από τους επίδοξους πρωταθλήτές Αιγαλεώτες

Με μιά βαριά ήττα από την επίδοξη πρωταθλήτρια ομάδα του Αιγάλεω έφυγε από το Ενωσιακό ο Απόλλων Ερέτριας με 6-0 παίζοντας με πολλούς νέους παίκτες και φυσικά χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.
Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.
Ήδη στο 31' το σκορ είχε φτάσει στο 0-4 και από κει και πέρα το Αιγάλεω αφήνοντας το πόδι από το γκάζι απλά έκανε συντήρηση ενόψη της συνέχειας.
Ένα Αιγάλεω που εκμεταλεύτηκε και την ισοπαλία του Ηλυσιακού στον Αγ.Ιερόθεο και ξέφυγε πλέον 7 βαθμούς από τον κυριότερο διώκτη του στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Το σκορ άνοιξε στο 13' με πέναλτι οΒέρμπης ,ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 στο 19'και στο 24' ο Ραχίμ με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη στο 0-3,με το σκορ να παίρνει διαστάσεις στο 31' πάλι με γκολ του Βέρμπη.
Στην συνέχεια ο κ.Καλύβας για το Αιγάλεω έβγαλε Φαρινόλα και Βέρμπη οι φιλοξενούμενοι έριξαν τους τόνους και απλά έδωσαν μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη τους στο 70΄με κεφαλιά του Ζαχή από σέντρα του Ιωαννίδη και στο 73 με τον Ραχήμ που πλάσαρε για να γράψει το τελικό 6-0.
Οι παίκτες του κ.Βαλκάνου ειδικά οι νεαροί (χαρακτηριστικά αγωνίστηκε ο Μητακίδης από το 80' και μετά)απέκτησαν εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον.

Απόλλων Ερέτριας:
Ναβροζίδης(80'Μητακίδης),Μεκανάι,Κορακιανίτης,Σμπιλίρης,Ρούσος(73'
Τσαραντάνης),Καλοχωρίδης,Σέολ(61'Κικίδης),Τσίγκας,Μώρος,Τόρα,Τρεγκάι(80'Κιακής).

Αιγάλεω:
Γιώρας,Ταυταρίδης(46'Ζάχη),Ιωαννίδης,Μπαντής,Παπανικόλας,Μπελέρης,Ντάγκας,
Γουνδουλάκης(10'λ.τ.Παπασάββας),Βέρμπης(46'Ζουμπουλάκης),Ραχήμ,Φαρινόλα(54'Βιδάλης).