Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λύτρωση πάλι στο τέλος για τον Λήλα(1-0) επί της Καστέλλας.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και αυτό απέδειξε ο Λήλας που για δεύτερη συνεχόμενη φορά πήρε το ματς στις καθυστερήσεις.
Αυτή την φορά απέναντι στην ουραγό Καστέλλα που έκανε υπερπροσπάθεια και πούλησε ακριβά το τομάρι της. Έπρεπε να φτάσει το τελευταίο λεπτό και ο Τσούρα εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τείχος ξεγέλασε τον Ζενέλι και κατέληξε στα δίχτυα.
Προηγουμένως στο 84'ο Τριανταφύλλου είχε δεχτεί δεύτερη κίτρινη δίνοντας το πρόσφορο έδαφος για τον Λήλα να κάνει το ΄΄κόλπο γκρόσο'' στο τέλος. Η Καστέλλα που έπαιξε με άγνοια κινδύνου έφερε το ματς να κριθεί στο παρά ένα .
Σημαντικές φάσεις του ματς στο 17'φάουλ του Πεσχύρα κεφαλιά του Παπίλα άουτ ,στο 25' ο Γραμματικόγιαννης Αν. έπιασε ωραίο σούτ με την ίδια κατάληξη και στο δεύτερο μέρος δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μακρή Αθ στο 65' και στο 67'.
Η διαιτησία της κ.Κούκουρα πολύ καλή με το μάτι της κοντά σε όλες τις φάσεις με άξιους συμπαραστάτες της τους Δελχά και Μακρή.
Λήλας:
Τόρα, Ευαγγελινός ,Βάθης, Χαζαρίδης,Τσούρα, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου, (62'Μακρής Αθ.),Μακρής Αριστ. Πεσχύρας, Ζευγολάτης, (90'Βαγγελή).
Καστέλλα:
Ζενέλι, Παυλίδης, Γραμματικόγιαννης Θ, Οσμάνι, Κουβούσης, Δημόπουλος, Χρυσικόπουλος,(74'Βάσσος), Λεοντής, Καλυβίτης, (55'Τριανταφύλλου), Γραμματικόγιαννης Αν, Αρχοντούλης.