Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παράσταση για ένα ρόλο στο Αρης Αγ.Ιωάννη - Αγ.Λουκάς 1-5

Μεγάλη σε έκταση αλλά και βαθμολογική σημασία νίκη πέτυχε ο Αγιος Λουκάς μέσα στην έδρα του Αρη Αγίου Ιωάννη καθώς επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι με το εντυπωσιακό 5-1 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παρέμειναν πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και η κλεψύδρα της παραμονής φαίνεται να αδειάζει επικίνδυνα γι' αυτούς.
Στα πρώτα 25' το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς κάτι σπουδαίο εκτός από μία κεφαλιά του Παναγιάρη στο 18' που πέρασε άουτ.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες σε 3 λεπτά με τους Σταμέλο στο 27' πλασέ από κοντά λίγο άουτ, Μεταξά Δημήτρη στο 29' σουτ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καρκαλέτσης και Γιαννούλη στο 30' που από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 36' έγινε το 0-1 όταν ο Γιαννούλης  εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Τάσου Μεταξά σε χτύπημα φάουλ και με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρκαλέτση.
Στο 46' ατομική ενέργεια και σουτ του Μάλλιου πέρασε λίγο άουτ και στο 51' ο Αγιος Λουκάς έκανε το 0-2 με πλασέ του Σταμέλου.
Στο 61' ο Κιούσης με πλάσε στο αριστερό  Γ της εστίας του Καρκαλέτση έκανε το 0-3 και στο 70' ο Σταμέλος με πλασέ λόμπα μέσα από την περιοχή έκανε το 0-4.
Στο 72' ο Ποδαράς είχε κεφαλιά που πέρασε άουτ και στο 74' ο Σταύρος Παναγιάρης έκανε σουτ έξω από την περιοχή αλλά βρήκε σε ετοιμότητα των τερματοφύλακα του Αγίου Λουκά που απέκρουσε.
Στο 77' ο Κιούσης με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καρκαλέτση και έκανε το 0-5.
Στο 80' οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάλλιου 1-5.
Στο 83' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ποδαράς που ανέτρεψε τον Δρίτσουλα που έφευγε μόνος απέναντι στον Καρκαλέτση.
Στο 85' πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μπάνου πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Καρκαλέτση.

Καλή η διαιτησία των Παπακυριάκου, Ιωάννου - Μαρίνου

Πληρώθηκαν μόνο τα έξοδα μετακίνησης του διαιτητή και των βοηθών καθώς συνολικά η διαιτησία ήταν δωρεάν με απόφαση του συνδέσμου διαιτητών.

Αρης Αγ.Ιωάννη (Κώστας Σίμωσης):
Καρκαλέτσης, Μακρύγιαννης(53' Περήφανος), Καλαμιώτης, Θεοδωρακόπουλος, Ποδαράς, Μάλλιος, Παναγιάρης(77' Περήφανος), Μεγαρίτης, Μήτρου(46' Κοντός), Αλευρίδης, Πιλάτης(43' Φέλερης).




Αγιος Λουκάς (Γιώργος Μπόκαρης):
Παναγιάρης, Ξύγγης, Τριτσώνης(70' Κρόκος), Καρατζάς, Πιλάτης, Μπάνος, Σταμέλος(73' Τσάλας), Μεταξάς Αν(80' Καρκαλέτσης), Γιαννούλης(64' Δρίτσουλας), Μεταξάς Δ, Κιούσης.