Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έλαμψε ο Αστέρας μέσα στη Μακρυκάπα

Πολύτιμη νίκη με 1-2 πήρε ο Αστέρας Βατώντα μέσα στη Μακρυκάπα στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις οι φιλοξενούμενοι ήταν ουσιαστικοί και με σωστή αμυντική διάταξη έφυγαν από τη Μακρυκάπα με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Η Μακρυκάπα σε ακόμη ένα παιχνίδι κυμάνθηκε κάτω του μετρίου με αποτέλεσμα να έχει μπει σε περιπέτειες μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Γκίκα στο 23΄ να σουτάρει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σταθαρά.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με πλασέ του Nτούκα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γούναρη.
Με την Μακρυκάπα να μη μπορεί να αντιδράσει ο Αστέρας είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και στο 58΄ βρέθηκε κοντά στο γκολ με το σουτ του Σκριβάνου να μπλοκάρει ο Τζουβάρας.
Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Κικίδης με εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά σέντραρε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων με τον Σίμωση να πλασάρει για το 0-2.
Στη φάση αυτή ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη διότι έβγαλε τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς.
Στα τελευταία λεπτά η Μακρυκάπα με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε για το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι.
Στις καθυστερήσεις σε φάση διαρκείας  το σουτ του Κούκουρα βρήκε στο κάθετο δοκάρι στην επαναφορά το σουτ του Μαντά σταμάτησε ο Σταθαράς με τον Μπασινά να έρχεται με προβολή να μειώνει σε 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μακρυκάπα:Τζουβάρας Λέκκας Χασάνδρας Σεχάι Τσουμάνης Μπασινάς Γκίκας Μαντάς Κούκουρας Σίδερης(31΄ Βουρδάνος) Κουτσαβλής







Αστέρας Βατώντα: Σταθαράς Χασαλάρι Κικίδης Τσώκος Ντούκσα Γούναρης(88΄Κατόλης) Ματράκας (75΄Τζαφέρος)Σίμωσης Χρόνης(67΄Κοτρώτσιος) Σκριβάνος(85΄Βλάχος) Νεσίμι