Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκησε στο ντέρμπι και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου η Κάρυστος 2-0 το Μαρμάρι

Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, πάθος, δυνατές μονομαχίες και αρκετό κόσμο στις εξέδρες η Κάρυστος πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, νίκησε με 2-0 το πολύ μαχητικό Μαρμάρι και συνεχίζει να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού κατάφεραν να σκοράρουν στις δύο πρώτες φάσεις του αγώνα και πολύ γρήγορα να πάρουν σοβαρό προβάδισμα.
Οι φιλοξενούμενοι που βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι προς το τέλος του ημιχρόνου αλλά ο Κότσαρης είπε όχι στην κεφαλιά του Τσόνγκα.
Το 1-0 έγινε στο 8' με πλασέ του Τούρλα μέσα από την περιοχή και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Κασέμι στο 11' με σουτ έκανε  το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 42' μεγάλη ευκαιρία για το Μαρμάρι αλλά την κεφαλιά του Τσόνγκα έδιωξε εντυπωσιακά ο Κότσαρης.
Στο 74' σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπόκαρη για την Κάρυστο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Χαραγκιώνη.
Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και κάποια μακρινά σουτ που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες.

Διαιτησία: Βρακάς, Δάλλας - Νέγρης

Κάρυστος (Γιώργος Τζόκας):
Κότσαρης, Παπουτσής, Ρουγκλιώτης(55' Καράβολας), Σφυρίδης, Παπασταματίου, Μπιθικούκης, Τούρλας, Τζόκας, Ρέτσας(64' Ζάνι), Μπούσουλας(70' Μπόκαρης), Κασέμι(81' Φραγγής).

Μαρμάρι (Τάσος Παπαγιαννάκης):
Σιδέρης(46' Χαραγκιώνης), Τσόνγα(58' Κούζας), Ντάφλος, Αστήθας, Βαζιουράκης, Μαρμαρίδης, Ποδαράς Φρ, Διακάκης, Ποδαράς Δ, Καλογερίδης, Μπαλογιάννης.