Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απέδρασε με το διπλό ο Λήλας στο 93'(1-2) από την Δροσιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
Με ένα μεγάλο διπλό στις αποσκευές του έφυγε από την Δροσιά ο Λήλας Β. δείχνοντας πως οι μέρες των ισχνών αγελάδων πέρασαν πλέον για την ομάδα του Τ.Ταυταρίδη.
Η εξέλιξη του ματς ήταν άκρως εντυπωσιακή με τους Βασιλικαριώτες να παίρνουν το χρυσό τρίποντο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σε ένα γήπεδο βούρκο από την συνεχή βροχή, με την χρυσή αλλαγή τον Βάθη που με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή χάρισε την νίκη στους φιλοξενούμενους.
Ο Λήλας κατάφερε  να αιφνιδιάσει στο 2' την Δροσιά ότανο Πεσχύρας με σέντρα σουτ ξεγέλασε τον Τόρα ο οποίος έπεσε θύμα και του γλυστερού τερέν μαζεύοντας την μπάλα από τα δίχτυα του.
Η συνέχεια έφερε την Δροσιά στο προσκήνιο και αυτή της η πρωτοβουλία έγινε μεγαλύτερη  από το 35' τότε που ο Μπαλόζι δέχτηκε την κόκκινη από τον κ.Κασομούλη μετά από δυνατό μαρκάρισμα.
Στο 58' ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους μετά από σουτ του Ελευθερίου Χαρ. η μπάλα έφυγε από χέρια του Τόρα και κατέληξε στα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσια.Η συνέχεια έκρυβε πολλές συγκινήσεις με την μπίλια να μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε .
Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 85' όταν με δύο συνεχόμενες κίτρινες ο Κάκιος μιμήθηκε τον Μπαλόζι και στο 93' ήρθε η λύτρωση με τον Βάθη για τον ψυχωμένο Λήλα.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κασομούλη με άξιους συμπαραστάτες τους Αντωνίου και Ρέτσα.

Δροσιά:Αραβανής,Καρλατήρας(85'Βαρσαμάς),Δεληγιάννης,Δουρδουβέλας,Προβής,Κάκιος,Σεινταράς-,Σουλιωτάκης,Ελευθερίου Χαρ,Μπασούκος,Τουλίτσης(76΄Ελευθερίου Σ.).

Λήλας Β.:Τόρα,Ευαγγελινός,Χαζαπίδης,Τσούρα(60'Ζευγολάτης),Αγγελάκης,Παπίλας,Αλεξίου (89'
Μακρής Αθ.),Μακρής Αρ.,Μπαλόζι,Πεσχύρας(55΄Βάθης).