Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποδαρικό με το δεξί για το Καλοχώρι -Παντείχι

 Σημαντική νίκη με 1-0 πήρε το Καλοχώρι-Παντείχι απέναντι στην Μακρυκάπα που το ανεβάζει ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των βροχοπτώσεων οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη με τους γηπεδούχους να φεύγουν με το χρυσό τρίποντο προσπερνώντας τους Λύκους στη βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 23΄ με τον Βουρδάνο να πλασάρει δίπλα από τα δοκάρια του Δρεναφτσή από πλεονεκτική θέση.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 35΄ όταν ο Ζουρμπουλής Χ.έφυγε στην κόντρα και ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει έχοντας αποφύγει τον Τζουβάρα ο Τσουμάνης με προβολή γλίτωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι μετατράπηκε σε λασπομαχία όπου το πάθος και η δύναμη ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία.
Το Καλοχώρι-Παντείχι ευτύχησε να προηγηθεί στο 61΄ όταν ο Καραμπάς σέντραρε από αριστερά στη καρδιά της άμυνας της Μακρυκάπας όπου εκεί πετάχτηκε ο Στρατής και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Η Μακρυκάπα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 68΄ ο Μαντάς σέντραρε βρίσκοντας τον Σίδερη στη μικρή περιοχή  ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το γκολ όμως ακυρώθηκε διότι ο επόπτης θεώρησε πως ο επιθετικός κατέβασε τη μπάλα με το χέρι απόφαση που έφερε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη στο 79΄ με τους Στρατή και Ζουρμπουλή Χ. να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την καλοζυγισμένη σέντρα του Καραμπά.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μακρυκάπα πίεσε για την ισοφάριση με τον Δρεναφτσή να δείχνει ετοιμότητα όσες φορές χρειάστηκε.

Καλοχώρι-Παντείχι:Δρεναφτσής Ντούκα(85΄Ίσσαρης) Καραλής Δαμπάνης Σαμαρτζής Ζουρμπουλής Π. Στρατής Πάλλης Ζουρμπουλής Χ. Ζαχαριάδης(58΄Καραμπάς Θ.) Σαμπάνης

Μακρυκάπα:Τζουβάρας Λέκκας Χασάνδρας Σεχάι Τσουμανης Μπασινάς Γκίκας Ν.(79΄Βαξεβάνης) Κούκουρας Βουρδάνος(58΄Μαντάς) Σίδερης Κουτσαβλής