Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ματ Ουίλιαμς αντί Άρμστεντ στο ρόστερ της Κύμης.

Matt Williams.png
Πνοή και όρεξη για περισσότερα θετικά αποτελέσματα έδωσε η νίκη της Κύμης επί του Άρη που τον επανέφερε σε θέση παραμονής, με το στόχο φυσικά να μην έχει επιτευχθεί, όμως στη διοίκηση του συλλόγου δεν επαναπαύονται και προσπαθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.
Υπό αυτό το πρίσμα οι διοικούντες του συλλόγου από την Εύβοια προχώρησαν στην ενίσχυση του ρόστερ με την απόκτηση του Ματ Ουίλιαμς, ο οποίος έρχεται με σκοπό να αντικαταστήσει τον Μάλκολμ Άρμστεντ. Ο Άρμστεντ μπορεί να είναι αρκετά έμπειρος και να γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως η εικόνα του με τη φανέλα της Κύμης δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ενώ το γεγονός ότι κρίθηκε υπέρβαρος από την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα.
Ο Ουίλιαμς είναι απόφοιτος του κολεγίου UCF και ξεκίνησε τη φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας και την ΚΤΡ, με την οποία είχε 14,7 πόντους και 4,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο Αμερικανός θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες τον σημερινό αγώνα της νέας του ομάδας με το Λαύριο, ενώ το ντεμπούτο του είναι προγραμματισμένο για την έναρξη του β' γύρου κόντρα στον Πανιώνιο.