Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σίφουνας ο Ταμυναικός με εκτελεστή τον Λάμπρου

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γ.Λάμπρου που πέτυχε τρία γκολ ο Ταμυναικός πέρασε σαν σίφουνας από το Καλοχώρι-Παντείχι. επικρατώντας με το ευρύ 0-4 των γηπεδούχων.
Με τους φιλοξενούμενους του Γ.Καρβέλη να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο ο Ταμυναικός με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα βάζοντας τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι του.
Ο Ταμυναικός έδειξε τις προθέσεις του από νωρίς και στο 10΄ ο Λάμπρου εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με ένα σκαφτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δρεναφτσή.
Η άμυνα των γηπεδούχων έκανε νέο λάθος στο 25΄ με τον Βρεττό να μην μπορεί να νικήσει τον Δρεναφτσή που έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 35΄ ο Λάμπρου με ένα πανέμορφο γκολ σημάδι της εκτελεστικής του ικανότητας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του
Στο δεύτερο μέρος ο Ταμυναικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Β.Αναστασίου στο 48΄ να στέλνει τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια.
Ο Λάμπρου συνέχισε το βιολί του και στο 55΄ με πλασέ έκανε το 0-3 φθάνοντας τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα.
Από το σημείο αυτό και μετά οι φιλοξενούμενοι άφησαν το πόδι από το γκάζι με το Καλοχώρι-Παντείχι να παίρνει μέτρα στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι στο 60΄ έχασαν ευκαιρία να μειώσουν όταν ο κεραυνός του Στρατή από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μητακίδη.
Ο Ίσσαρης στο 75΄ σούταρε δυνατά μέσα από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να μη του κάνει το χατήρι φεύγοντας δίπλα από τα δοκάρια.
Το κερασάκι στην τούρτα για τους Αλιβεριώτες έβαλε στο 85΄ ο Κούτρας με δυνατό σουτ διαμορφώνοντας το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο γήπεδο βρέθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ταμυναικού Γ.Κοκκάλας ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Απόλλων Ερέτριας.

Καλοχώρι -Παντείχι:Δρεναφτσής Ντούκα Καραλής Ίσσαρης Σαμαρτζής Πάλλης Στρατής Ζαχαριάδης Β.(60΄Ζιζόλι) Ζουρμπουλής(50 Βλάχος) Καραμπάς Σαμπάνης

Ταμυναικός: Μητακίδης Δήμου Πιλάτης Λ. Κουτσαβλής Αναστασίου Β.(83΄Όρσας) Αναστασίου Μ.(68΄Φωτόπουλος)Πομαρές Κούτρας Λάμπρου Κρόκος(46΄ Τσούτσης) Βρέττος(78΄Πιλάτης Κ.)