Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αμαρυνθιακός-Κάρυστος:Δεν έλυσαν τις διαφορές τους

 Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αμαρυνθιακό και την Κάρυστο σε ένα παιχνίδι που το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ.
Έχοντας όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι όπως πάθος δυνατές μονομαχίες και πάνω από τετρακόσιους φιλάθλους των δύο ομάδων στις εξέδρες οι δύο αντίπαλοι έψαξαν το γκολ μοιράζοντας στο τέλος βαθμούς και εντυπώσεις.
Μετά από αυτή την ισοπαλία η διαφορά αναμεσά τους παραμένει στον ένα βαθμό με τη μάχη για τον τίτλο να παραμένει σε τεντωμένο σχοινί.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα εκείνοι όμως που τα έχουν με την τύχη τους είναι οι Καρυστινοί που είδαν τρεις φορές τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Τζουβάρα.
Πρώτος απείλησε ο Αμαρυνθιακός στο 7΄ με το σουτ του Κόλλια να βρίσκει σε πόδια αμυντικών και να φεύγει κόρνερ.
Μετά το πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο με τον Ρέτσα στο 17΄ να πλασάρει δίπλα από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση.
Ο Τούρλας στο 27΄ εκτέλεσε το φάουλ ο Τζουβάρας πετάχτηκε και με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος και ιδιαίτερα μετά το 60΄ οι δύο ομάδες ανέβασαν την αποδοσή τους δείχνοντας αποφασισμένοι για τη νίκη.
Ο Ζάνη με την εισοδό του στο παιχνίδι μπήκε στη μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά με τη μπάλα να βρίσκει στη ρίζα του κάθετου δοκαριού και να φεύγει άουτ.
Το κακό για την Κάρυστο τρίτωσε στο 66΄ όταν ο Ρουκλειώτης μέσα από έναν όμιλο παιχτών πλάσαρε με τη μπάλα και πάλι να βρίσκει στο πάνω μέρος του δοκαριού και να φεύγει άουτ.
Ο Αμαρυνθιακός στο τελευταίο τέταρτο απείλησε δύο φορές με τους Α.Μυρτέζα και Σ.Μυρτέζα να σουτάρουν πάνω από τα δοκάρια του εξουδετερωμένου Κώτσαρη.


Αμαρυνθιακός: Τζουβάρας Κιμουλιάτης Λιατίφης (65΄Σεφερλής) Βελαέτης Ξουρής Μυρτέζα .Κόλλιας Λυμπέρης (83΄Αντωνίου) Μυρτέζα Α. Κοντρατζίου Σταμέλος

Α.Ο.Καρύστου: Κότσαρης Παπουτσής Φραγγής (60΄Ζάνη) Σφυρίδης Παπασταματίου Μπιθικούκης Τούρλας Τζόκας Ρέτσας Κασέμι (83΄Μπούσουλας) Ρουκλειώτης (79΄Μπόκαρης)