Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ωρεοί – Ταμυναϊκός 1-2, με ανατροπή «δια χειρός» Β. Αναστασίου


Για την 21η αγωνιστική της Α΄Εύβοιας ο Ταμυναϊκός ήταν ο κερδισμένος στο γήπεδο των Γουβών μιας και αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 86΄ αλλά στη συνέχεια έκανε την ανατροπή με δύο πολύ θεαματικά γκολ του Βασίλη Αναστασίου.
Με τη σημερινή του ήττα ο ΑΟ Ωρεών δεν ξεφεύγει από τις "περιπέτειες" της πιθανότητας υποβιβασμού.
Να σημειώσουμε πως αρχηγός των γηπεδούχων σήμερα ήταν ο Γιουκάι που πραγματοποίησε το τελευτασίο του παιχνίδι με την ομάδα, μιας και σε λίγες ημέρες μετακομίζει στην Αγγλία.

Φάσεις του αγώνα

12΄ Ένα λάθος κόψιμο της μπάλας από την άμυνα των Ωρεών δίνει την ευκαιρία στον Πιλάτη να σουτάρει λίγο έξω από το κάθετο του Μαυρούστικου.
15΄ Μετά από κόρνερ του Σταματονικολού ο Τζαφεράι πηδάει ψηλότερα και με το κεφάλι στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο του Μητακίδη.
32΄ Μετά από κόρνερ ο Βασίλης Αναστασίου  στέλνει την μπάλα πάνω στον Μαυρούτσικο και στη συνέχεια βγαίνει κόρνερ.
43΄ Με απευθείας εκτέλεση  φάουλ ο Δ. Αθανασίου στέλνει την μπάλα στο δίχτυα του Μητακίδη και κάνει το 1-0, σκορ ημιχρόνου.
49΄ Ο Αθανασίου με απευθείας φάουλ στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
57΄ Ο Ιδ. Αναστασίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο του Μαυρούτσικου, κοντα στη συμβολή των δοκών.
65΄ Δυνατό σουτ του Μούστου ο Μυτακίδης σε πρώτο χρόνο αποκρούει και σε δεύτερο μπλοκάρει σταθερά.
70΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους Ωρεούς να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, μιας και ο Ένεχ βρέθηκε τετ α τετ με τον Μητακίδη, αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
86΄ Ο Βασίλης Αναστασίου προφανώς βλέπει τον Μαυρούτσικο να βρίσκεται λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και με μακρινό σουτ κρεμάει τον τερματοφύλακα των Ωρεών και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
93΄  Με φάση καρμπόν με την προηγούμενη, με διαφορά πως αυτή τη φορά από το ύψος σχεδόν της σέντρας, ο Βασίλης Αναστασίου σουτάρει και κρεμάει και πάλι τον Μαυρούτσικο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα  και τον Ταμυναϊκό στον έβδομο ουρανό.

ΑΟ Ωρεών:

Μαυρούστικος Δ, Τζαφεράι, Καπλανάι, Γιουκάι, Κατσός, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι Φ, Ένεχ, Αθανασίου Δ (76΄ Αθανασίου Ι), Σταματονικολός




Ταμυναϊκός Αλιβερίου:

Μητακίδης, Φωτόπουλος (74΄Ποδάρας), Δήμου (70΄ Όρσας), Κουτσαυλής, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Πιλάτης, Κούτρας (78΄ Κροκόδελος), Κοκκάλας (46΄ Πομάρες), Λάμπρου, Βρέττος



Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Τσιφλάκος - Κελεπούρης

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί