Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα μαχαιριά για τον Α.Ο.Χαλκίς

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Α.Ο.Χαλκίς από τους Αγίους Αναργύρους που τον σπρώχνει προς στην επιστροφή του στο τοπικό πρωτάθλημα.
Απομένοντας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η ομάδα του Α.Αυλωνίτη θα πρέπει να ψάξει βαθμούς σε δύσκολες έδρες όπως του Πανθηραικού και του Χαραυγιακό αν θέλει να ανανεώσει το ραντεβού της και του χρόνου με τη γ΄εθνική.
Στο Δημοτικό της Χαλκίδας παρουσία μόλις 100 φίλων του ο Α.Ο.Χαλκίς με τα πολλά προβλήματα που τον ταλανίζουν δεν κατάφερε να δείξει σε καμία στιγμή του παιχνιδιού πως ήθελε πάση θυσία τη νίκη δείχνοντας παράλληλα την εμφανή απουσία ποιότητας
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ευαγγελινό να σταματάει στο πρώτο μέρος τις προσπάθειες των Βιδάλη στο 25΄ και Καλλά στο 34΄ σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
Το σκηνικό δεν άλλαξε και στο δεύτερο μέρος με τον Μαντίκο στο 70΄ να σουτάρει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Ευαγγελινού.
Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή για τον Α.Ο.Χ. ήρθε στο 78΄ όταν ο Παπαδάκης εκτέλεσε το φάουλ οι αμυντικοί των Αγ.Αναργύρων έδιωξαν με τη μπάλα να στρώνεται στον Ρούμπο που σούταρε δυνατά αναγκάζοντας τον Χατζηεμανουήλ να διώξει σωτήρια για την εστία του με τα πόδια.
Οι Αγ.Ανάργυροι έμειναν με δέκα παίχτες στο 88΄ λόγω αποβολής του Χρόνη με δεύτερη κίτρινη.
Με τη συμπλήρωση των ενενήντα και ενώ οι της Χαλκίδας ήταν στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τη μπάλα φεύγοντας στην κόντρα με τον Σχίζα να αναγκάζεται να ανακόψει με φάουλ τον Μαντίκο.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκεμίσης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας παράλληλα τη νίκη στην ομάδα του.

Α.Ο.Χαλκίς: Ευαγγελινός Κολοβός Αγγελής Σχίζας Πατερίτσας Σιλιγαρδάκης Τόλης Γκούρλας(60΄Ρούμπος) Ντάμπος(70΄Σπυράκης) Παπαδάκης Παναγιωτόπουλος

Άγιοι Ανάργυροι: Χατζηεμανουήλ Οικονόμου Βιδάλης Μεταλλινός Μπίρης Χρόνης Λαλάς (66΄Μαντίκος) Μαρτίνος Κόλλας Γκεμίσης Κασβιρόπουλος(85΄Μασντίκος)