Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλωνάρι - Σκεπαστή: Πολλές φάσεις, κανένα γκολ στο "Νίκος Κούκης"

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες το τελικό 0-0 αδικεί και τους δύο αντιπάλους που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Στο Α' ημίχρονο έγινε πιο ανοιχτό παιχνίδι με το Αυλωνάρι να ανοίγει το χορό των ευκαιριών αλλά και την Σκεπαστή να αντιδρά μετά το 15λεπτο και να έχει και αυτή τις δικές τις ευκαιρίες για γκολ.
Στο Β' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο κλειστό και πάλι όμως οι δύο αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν με το Αυλωνάρι να πιέζει περισσότερο στο τέλος καθώς είχε και την αριθμητική υπεροχή λόγω της αποβολής του Ζουζουλή από το 64'.

Οι φάσεις του αγώνα:

Στο 9' από πάσα του Τσαλιαγκού ο Τσάγκος σούταρε από καλή θέση λίγο άουτ.
Στο 11' ο Λαθουράς βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σούταρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σωτηρόπουλου.
Στο 16' ο Κόκκος έκανε μια σέντρα σουτ που πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο Σωτηρόπουλος με υπερένταση έδιωξε και γλίτωσε την εστία του.
Στο 17' ο Κωσταντός σούταρε από μακριά αλλά ο Διαμαντάρας απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 19' ο Ζουζουλής σούταρε μέσα από την περιοχή ο Διαμαντάρας απέκρουσε προσωρινά η μπάλα έφτασε στον Αθανάσιο Θαλασσινό ο οποίος σε ανυπεράσπιστη εστία ολιγώρησε και τον πρόλαβε ο Κόκκος που απομάκρυνε.
Στο 28' ατομική προσπάθεια και σουτ του Κόκκου πέρασε άουτ.
Στο 32' μεγάλη ευκαιρία για την Σκεπαστή όταν ο Ιωάννης Θαλασσινός (αρχηγός) βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή αλλά την κεφαλιά του απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Διαμαντάρας.
Στο 34' ωραίο σουτ του Μπράχα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 39' σουτ του Γεωργίου μέσα από την περιοχή η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Διαμαντάρα.
Στο 50' έξυπνη πάσα του Κόκκου έβγαλε μόνο του σε καλή θέση τον Τσάγκο αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Σωτηρόπουλος.
Στο 51' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γερογιάννης σούταρε από κοντά αλλά ο Παππάς έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 60' κεφαλιά του Ζουζουλή πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Διαμαντάρα.
Στο 64' η Σκεπαστή έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζουζουλή με 2η κίτρινη γιατί μάρκαρε αντικανονικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 69' σουτ του Ιωάννη Θαλασσινού(αρχηγός) έξω από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Διαμαντάρας.
Στο 73' το Αυλωνάρι έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Καρλή που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Σωτηρόπουλο αλλά σούταρε άουτ.
Στο 89' μακρινό σουτ του Δήμου μπλόκαρε ο Σωτηρόπουλος.

Διαιτησία: Κασομούλης, Κοντογιαννίδης - Δανιηλίδης.

Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης):
Διαμαντάρας, Κόκκος(62' Δήμου), Μπρεγκανάκου(80' Κούκης), Καρατζάς(αρχ.), Παππάς, Μπράχα(88' Περιβολάρης), Φωτιάς, Τσάγκος, Τσαλιαγκός, Λαθουράς(46' Καρλής), Μανδράκας.


 Σκεπαστή (Γιώργος Τσαραμίρσης):
Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Ι τ Αθ, Ανδρέου(70' Αγιασοφίτης), Κωνσταντός, Ξιφαράς, Καψάλας, Γεωργίου(85' Ανδρέου), Θαλασσινός Ι τ Β(αρχ.), Γερογιάννης, Θαλασσινός Αθ(79' Καρατζούδης), Ζουζουλής.