Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 21 Απριλίου 2019: Πολλές φάσεις, λίγα γκολ στο Αυλωνάρι - Αιδηψός 1-1

Σε ένα παιχνίδι που ειδικά στο Β' ημίχρονο είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες Αυλωνάρι και Αιδηψός έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο "Νίκος Κούκης".
Στο Α' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σχεδόν μοιρασμένο με 1-2 καλές στιγμές για τις δυο ομάδες, στην επανάληψη όμως και μετά το 0-1 στο 50' οι γηπεδούχοι είχαν ένα 15λεπτο που πίεσαν τον αντίπαλο,  έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν στην ισοφάριση στο 61'.
Από το 1-1 και μετά οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αρκετές και καλές ευκαιρίες αλλά καμία δεν κατάφερε να σκοράρει  και έτσι έφυγαν με ένα βαθμό η κάθε μια στις αποσκευές τους.

Γκολ και φάσεις:

Στο 16' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπιμπάι απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Πετράκης.
Στο 19' σουτ του Κούρτη απέκρουσε ο Κυριακού.
Στο 38' σουτ του Μπράχα κόντραρε στα σώματα και έφτασε στον Καρλή που ήταν σε καλή θέση αλλά τον πρόλαβε ο Κυριακού.
Στο 42' σουτ του Αναστασιάδη μπλόκαρε ο Πετράκης.
Στο 50' έγινε το 0-1 με σκόρερ τον Αναστασιάδη που από εκτέλεση φάουλ του Μπιμπάι Ι βρέθηκε ξεμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πετράκη.
Στο 56' ο Καρλής από πλάγια πέρασε και τον Κυριακού που βγήκε από την εστία του αλλά το γύρισμα που έκανε μέσα στην καρδιά της άμυνας έκοψαν οι αμυντικοί.
Στο 60' ο Καρλής από καλή θέση σούταρε αλλά ο Κυριακού απέκρουσε.
Στο 61' από εκτέλεση φάουλ του Κούρτη και λάθος διώξιμο της άμυνας ο Λαθουράς με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κυριακού και έκανε το 1-1.
Στο 65' ο Μπράχα χάνει μοναδική ευκαιρία όταν από καλή θέση στέλνει την μπάλα άουτ και δεν αξιοποιεί την ωραία πάσα του Κούρτη.
Στο 66' σε σουτ του Μπιμπάι Ι από το ύψος της περιοχής ο Πετράκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 69' σουτ του Κούρτη μπλόκαρε ο Κυριακού.
Στο 74' εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Μπιμπάι Ι  υποχρέωσε τον Πετράκη να κάνει φανταστική απόκρουση και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι  και στη συνέχεια κόρνερ.
Στο 77' το Αυλωνάρι ισοφαρίζει τα δοκάρια με δυνατό σουτ του Λαθουρά και στη συνέχεια της φάσης σουτ του Μπράχα απέκρουσε ο Κυριακού.
Στο 86' σουτ του Αναστασιάδη από πλάγια αριστερά έβγαλε σε κόρνερ ο Πετράκης.

Στα αξιοσημείωτα  ο Τραυματισμός του Γιάννη Τσάγκου (αχίλλειος τένοντας) στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μόλις είχε μπει αλλαγή) στο 90' ο οποίος έφυγε υποβασταζόμενος.

Διαιτησία: Παπαποστόλου,  Κωνστάντιος - Περούλιας.

Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης):
Πετράκης, Καράπας(84' Περιβολάρης), Μπρεγκανάκου, Κούρτης, Κοκκάλας(51' Καρατζάς), Παππάς, Φωτιάς, Μπράχα, Καρλής(75' Κούκης Γ), Λαθουράς, Μανδράκας(90' Τσάγκος).


 Αιδηψός (Γιώργος Δημητρίου):
Κυριακού, Σαββόπουλος(84' Μάρκου), Καραγκούνης, Καππές, Γλυκός, Στεργίου, Φώτου, Χοτζάι(68' Αναγνώστου), Μπιμπάι Αν(90' Φαράντος), Μπιμπάι Ι(80' λτ. Παπατζίκος), Αναστασιάδης.