Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 20 Απριλίου 2019: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Ταμυναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 2-2

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου και καθήλωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου, Ταμυναϊκός και Ηρακλής Ψαχνών ήρθαν ισόπαλοι 2-2.
 Ενα παιχνίδι που είχε 4 γκολ, χαμένο πέναλτι, αποβολή, δοκάρι και αρκετές ακόμα ευκαιρίες, πάθος, ένταση και πολλές μονομαχίες εντός των τεσσάρων γραμμών αλλά και παλμό στην εξέδρα και δίκαια χαρακτηρίζεται το ματς της αγωνιστικής.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ζουλιώτη στο 40', βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2 γκολ διαφορά αλλά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 61' έφτασαν στην ισοφάριση στο 89' και πίεσαν μέχρι τέλος για την νίκη δείχνοντας με την εμφάνιση τους ότι δίκαια διεκδικούν το πρωτάθλημα.
Ο Ταμυναϊκός που είχε δοκάρι στο 0-0 προσπάθησε να κλείσει τους χώρους στην άμυνα του και να χτυπήσει στην κόντρα κάτι που το έκανε με μεγάλη αποτελεσματικότητα αφού κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 και παρά το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα κράταγε την νίκη έως το 89' και έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ο ορισμός της ομάδας γιατί έχοντας σημαντικές απουσίες (Πιλάτης, Κρόκος, Τσούτσης) και πολλούς νεαρούς στη σύνθεση του στάθηκε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο στο ύψος των περιστάσεων.

Γκολ και φάσεις:

Στο 2' ο Κόφι από καλή θέση προσπάθησε να κρεμάσει με λόμπα τον Μητακίδη αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.
Στο 7' μεγάλη ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό όταν από πάσα του Βρέττου ο Λάμπρου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αρχοντάκη.
Στο 11' σουτ του Ανέστη από καλή θέση λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μητακίδη.
Στο 40' ο Μήτρου κέρδισε πέναλτι από τον Φωτόπουλο (για την απόφαση αυτή διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Ταμυναϊκός) αλλά ο Ζουλιώτης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 45' ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ 1-0 με ωραίο σουτ του Πομαρές που κατέληξε στην δεξιά γωνία του Αρχοντάκη.
Στο 50' σουτ του Αγγελάτου από το ύψος της περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Μητακίδη.
Στο 59' ο Βρέττος σε κόντρα επίθεση έφυγε πίσω από το κέντρο έφτασε στην αντίπαλη περιοχή απέφυγε τον Ρεπετσά και με δυνατο δεξί σουτ έκανε το 2-0.
Στο 61' ο Κούτρας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη - κόκκινη και αποβλήθηκε.
Στο 66' σουτ του Γκάβαλη έδιωξε και πάλι ο Μητακίδης.
Στο 70' από ωραία παράλληλη πάσα του Ζουλιώτη ο Ρεπετσάς από κοντά έκανε το 2-1.
Στο 89' ο Ζουλιώτης με έξοχο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.
Στο 90+2' ο Λάμπρου έφυγε στην κόντρα και προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να νικήσει τον Αρχοντάκη  αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε με τα χέρια εκτός περιοχής και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα.
Στο 90+3' σουτ του Μήτρου (από τους πιο δραστήριους) απέκρουσε για μια ακόμα φορά ο Μητακίδης (από τους κορυφαίους) και κράτησε την ισοπαλία.
Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι από τον κο Φώτη σε μαρκάρισμα στον Κόφι.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην διαιτητή Μανώλη Γεροχειμώνα που έφυγε πριν λίγες μέρες από κοντά μας.

Διαιτησία: Φώτης,  Δάλλας - Παππάς.

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης):

Μητακίδης, Φωτόπουλος, Δήμου, Κουτσαυλής, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Κοκκάλας(77' Κροκόδειλος), Κούτρας, Λάμπρου, Πομαρές, Βρέττος.



 Ηρακλής Ψαχνών (Σάκης Μεθενίτης):

Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Σπανός(86' Αγγελάτος Δ), Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Σκριβάνος(80' Σιαράπης), Αγγελάτος Γ(58' Γκάβαλης) Κόφι, Ανέστης, Μήτρου.













Δείτε το χαμένο πέναλτι του Ζουλιώτη