Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ωρεών – ΑΟ Αιδηψός 2-3, Δύσκολη η παραμονή των Ωρεών

Ηττημένη έφυγε σήμερα η ομάδα των Ωρεών από το  λασπωμένο γήπεδο της Ιστιαίας, χάνοντας από την Αιδηψό με τελικό σκορ 2-3 για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του νομού μας.
Αν και η ομάδα του Γουρνά μπήκε δυνατά  και είχε την πρωτοβουλία για τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα, στη συνέχεια η Αιδηψός πήρε την πρωτοβουλία και κατάφερα να πάρει και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς. Πολύτιμους και για τους Ωρεούς για να ελπίζουν στην παραμονή στην κατηγορία, αλλά και για τη Αιδηψό που μπορεί να έιναι μηλά στη βαθμολογία άλλά έχει ένα «βαρύ» πρόγραμμα προς το τέλος του πρωταθλήματος.
Πριν ξεκινίσει ο αγώνας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Πρόεδρο της ομάδας του Αγίου Δημ. Αναγνώστου.

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία: στο 4΄ ο Γ. Αθανασίου με γυριστό σουτ από την περιοχή ανάγκασε τον Ψαρρα να δίώξει με ένταση σε κόρνερ και στο 12΄ ο Τίτο Μπιμπάι με απευθείας φάουλ έκανε το ίδιο με τον πορτιέρο των Ωρεών.
Στο 21΄ σε επίθεση των Ωρεών και σε μια αδράνεια των παικτών του Δημητρίου, ο Ι. Αθανασίου πλάσαρε στον αμαρκάριστο Καπλανάι, που με δυνατό σουτ λίγο κάτω από τη σέντρα, άνοιξε το σκορ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ψαρρά στο 2ο δοκάρι, 1-0.

Στο 28΄ ο Δ. Αθανασίου με το κεφάλι προσπαθεί να διώξει την μπάλα με το κεφάλι από την περιοχή του Δ. Μαυρούτσικου αλλα τη στέλνει προς τα δίχτυα, με τον τερξατοφύλακα των Ωρεών να καταφέρνει να την διώξει με μεγάλη ένταση. Η μπάλα όμως φτάνει στον Χ. Φώτου που με κεφαλιά από κοντά, φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
Στο 70΄ ο Αντριάνο Μπιμπάι δίνει κεφάλι στην Αιδηψό με σουτ  από την περιοχή, 1-2.
Στο 81΄ ο Τίτο Μπιμπάι με πλασέ «κλειδώνει» το σκορ για την Αιδηψό, 1-3.
Στο 91΄ ο Μαργέτης διαμορφώνει το τελικό σημερινό αποτέλεσμα, 2-3.

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): 
Μαυρούτσικος Δ, Τζαφεράι, Καπλανάι, Αθανασίου Ι (76΄ Μαργέτης), Τόουρφρε, Κατσός, Μούστος (40΄ α/α. Αναγνωστάκης), Μαυρούτσικος Ι Φ, Ένεχ, Αθανασίου Δ (80΄ Μπαλάνος), Σταματονικολός
Α.Ο. Αιδηψός (Δημητρίου): 
Ψαρράς, Φώτου Κ, Καραγκούνης, Γλύκος, Αναγνώστου Μ, Στεργίου Η, Γοργομάτης (20΄ α/α Σαββόπουλος), Φώτου Χ (61΄Αναστασιάδης), Μπιμπάι Α (70΄ Αναγνώστου Ν.), Μπιμπάι Τ,
Στεργίου Α (89΄ Καρμάι)

Διαιτητής: Κασομούλης
 Βοηθοί: Κωνστάντιος – Αντωνίου

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικσ τη φωτογραφία που ακολουθεί