Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε μισή ώρα καθάρισε ο Όλυμπος 3-1 τον Α.Π.Κ.Ο.


Με ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος ο Όλυμπος πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς που τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.
Με τη νίκη του αυτή το συγκρότημα του Π.Κοντογιάννη είναι πολύ κοντά στη σωτηρία ανανεώνοντας το ραντεβού με τους μεγάλους και για του χρόνου.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με πλασέ του Παριανού που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Αναστασίου
Ο Όλυμπος με το πόδι πατημένο στο γκάζι και αποφασισμένος για τη νίκη πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τερματά του   με κεφαλιά και πάλι του Παριανού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Το επιθετικό κρεσέντο του Όλυμπου συνεχίστηκε με τον Κηρύκο στο 29΄ να σουτάρει από τη γωνία της μικρής περιοχής στέλνοντας για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Δροσιά συνήλθε στο δεύτερο μέρος μειώνοντας στο 60΄ με πλασέ του Βαρσαμά που εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Σεινταράσι.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι την προσπάθεια όμως του Χ.Ελευθερίου στο 74΄σταμάτησε σωτήρια ο Μωραίτης.
Ο Όλυμπος βρέθηκε κοντά και σε τέταρτο γκολ με τον Τρεγκάι  στο 82΄ να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια του Αναστασίου.
Ολυμπος Γυμνού:
 Μωραΐτης, Τσούμαρης, Σακκής, Ρουμπής (35′ Καρλατήρας), Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος, Τρεγκάι (85′ Μήτρου), Παριανός, Σπ. Αργύρης.
ΑΠΚΟ Δροσιάς: 
Αναστασίου, Νάνος, Σεϊνταράσι, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος,  Ελευθερίου Σ, (46′ Τζέμος), Δουρδουβέλας, Χ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Μπασούκος (90' Σταμέλος).