Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 13 Απριλίου 2019: Aπό τα αποδυτήρια ο Αρτεμησιακός 1-0 την ΑΕ Ιστιαίας

Στη σημερινή «αυλαία» του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας – Βόρειος Όμιλος, η ομάδα του Αρτεμησιακού κέρδισε την Ιστιαία «από τα αποδυτήρια»  με γκολ του Βασίλη Ανέστη.
Με τη σημερινή της ήττα και σε συνδυασμό με την ευρεία νίκη της Δόξας Προκοπίου, η Ιστιαία αν και περιμένει την εβδομάδα που μας έρχεται την απόφαση στην ένσταση που  έχει υποβάλλει στην ΕΠΟ, χάνει οριστικά τις ελπίδες για πιθανή άνοδό της, με την Δόξα να είναι αυτή που «κλείδωσε» το πρωτάθλημα και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του νομού.

Ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, με τον Αρτεμησιακό να αιφνιδιάζει την άμυνα του Μουρίδη μετά το εναρκτήριο λάκτισμα και με τον Βασίλη Ανέστη να βρίσκει με κεφαλιά τα δίχτυα του Μουρίδη, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα.
Στη συνέχεια η Ιστιαία προσπάθησε να πιέσει την άμυνα των γηπεδούχων χωρίς όμως αποτέλεσμα, περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα ο Φατσής στο 40΄  σούταρε από πλάγια με τον Μουρίδη να διώχνει με ένταση σε κόρνερ.
Στο 47΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αγγελόπουλος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 50΄ και στο 57΄ ο Δαρζέντας  έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ στο 72΄ ο Παπανδρέου άφησε τον Αρτεμησιακό με 10 παίκτες, αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης):
Παναγιωτόπουλος, Παπανδρέου, Σταματάκης, Μεταξιώτης, Γαβριήλ (51΄ Λάβας), Φατσής, Στραφιώτης Ν, Αγγελόπουλος, Ανέστης, Γοργομάτης (87΄ Ευσταθίου), Ψύλλος

ΑΕ Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης):
Μουρίδης, Τσώνος Ι (30΄ Σταματόπουλος), Ελμεζάι, Τριανταφύλλου Σ (73΄ Κατσαρης), Τριανταφύλλου Α (41΄ Αρσενόπουλος – 79΄ Τσελίκας), Τσώνος Σ, Καλυβάτσι, Δήμου, Δαρζέντας, Πετής

Διαιτητής: Καλαμάτας
Βοηθοί: Παππάς - Λιαγκάκης

Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί