Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 13 Απριλίου 2019: Νίκη παραμονής για τη Μακρυκάπα μέσα στην Τριάδα

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Μακρυκάπα με 0-2 απέναντι στον Παντριαδικό που την φέρνει πολύ κοντά στο να ανανεώσει το εισιτηρίο της στη Α΄ κατηγορία.
Η ομάδα του Ν.Κιαπέκου με σωστή αμυντική διάταξη και τον Γ.Τζουβάρα να αρνείται να δεχτεί γκολ από τα έντεκα βήματα κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τις
παρουσιάστηκαν παίρνοντας ένα σημαντικό διπλό απέναντι σε ένα αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.
Οι γηπεδούχοι στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν μένοντας κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τα περιθώρια πλέον να έχουν στενέψει επικίνδυνα.
Αρκετά νευρικά και με πολλά λάθη ξεκίνησαν οι δύο ομάδες με τον Παντριαδικό να απειλεί στο 18΄ με την κεφαλιά του Γκρινιάρη να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν σε ένα δίλεπτο όταν στο 29΄ ο Μπαιμπάκης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαξεβάνη με την ευθύνη να αναλαμβάνει ο Μουτουσίδης και τον Τζουβάρα να πέφτει στη σωστή γωνία και να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στην επόμενη φάση ο Γκίκας γέμισε στη μεγάλη περιοχή ο Κούκουρας νίκησε αμυντικούς και Οικονομίδη στέλνοντας με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχοντας μία ανούσια υπεροχή δεν έβρισκαν τους διαδρόμους προς την εστία του Τζουβάρα και αυτό ίσως οφείλεται  στο γεγονός πως οι επιθετικοί του δεν ήταν σε καλή μέρα.
Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Παντριαδικό στο 57΄ όταν ο Χασάνδρας Δ. σε μία απερίσκεπτη ενέργεια κλώτσησε εκτός φάσης τον Βαξεβάνη με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.
Στο 87΄ ο Σίδερης βρέθηκε απέναντι στον
Οικονομίδη με τους αμυντικούς να τον προλαβαίνουν και να διώχνουν σε κόρνερ.
Ο επιθετικός της Μακρυκάπας πήρε το αίμα του πίσω στο 90΄ όταν έκανε την κούρσα από δεξιά μπήκε στη μεγάλη περιοχή πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Βουρδάνο που με προβολή έγραψε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παντριαδικός:Οικονομίδης Τζάβρας Καραμπέτσος Ταψής Γκρινιάρης Πασάι Χασάνδρας Γ. Τσούτσης(65΄Τσιμιχόδημος) Μπαιμπάκης Μουτουσίδης(70΄Νόνας) Χασάνδρας Δ.

Μακρυκάπα: Τζουβάρας Βουρδάνος Βαξεβάνης Τσουμάνης Λέκκας Μπασινάς Γκίκας Σεχάι Κουτσαβλής(16΄λ.τ. Κούκουρας) Σίδερης Μαντάς