Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμειναν στο Χ Ταμυναϊκός και Αυλωνάρι

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας Ταμυναϊκός και Αυλωνάρι έμειναν στο 0-0 και δεν ενθουσίασαν τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο Τσαρπάλειο.
Οι γηπεδούχοι που σημάδεψαν δυο φορές τα δοκάρια  θα μπορούσαν αν ήταν πιο εύστοχοι να πάρουν τη νίκη αλλά η συνολική τους απόδοση δεν ήταν εφάμιλλη άλλων εμφανίσεων στο φετινό πρωτάθλημα, ίσως όμως μέτρησε και το γεγονός ότι είχαν αρκετές και σημαντικές απουσίες (Πιλάτης, Τσούτσης, και προερχόμενους από τραυματισμό τους Κρόκο και Βρέττο που δεν ξεκίνησαν).
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν εστιάσει περισσότερο στην αμυντική λειτουργία καθώς μόνο σε 1-2 περιπτώσεις προσπάθησαν να απειλήσουν επιθετικά και  έφυγαν ευχαριστημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα.

Φάσεις:

Στο 6' ο Ποδαράς από καλή θέση έπιασε κεφαλιά που έφυγε έξω από τα δοκάρια του Διαμαντάρα.
Στο 19' ο Λάμπρου από θέση μέσα δεξιά σούταρε ο Διαμαντάρας απέκρουσε προσωρινά η μπάλα έφτασε στον Κούτρα ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 21' ο Δήμου σούταρε από το κέντρο (περισσότερο για διώξιμο έμοιαζε) η μπάλα πήρε περίεργη πορεία και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντάρα.
Στο 24' ο Μανδράκας σέντραρε και ο Κούρτης έπιασε δυνατό σουτ που έφυγε άουτ.
Στο 34' συρτό σουτ του Ποδαρά έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Διαμαντάρα.
Στο 46' σουτ του Βρέττου κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια.
Στο 56' ο Μπράχα σούταρε από καλή θέση αλλά το σουτ κόντραραν οι αμυντικοί και παραχώρησαν κόρνερ.
Στο 75' ο Βρέττος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ έξω από την περιοχή.
Στο 76' ο Ταμυναϊκός είχε δεύτερο δοκάρι αυτή την φορά με τον Μάνο Αναστασίου που σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Διαμαντάρα.
 Αρκετοί παλιοί γνώριμοι συναντήθηκαν σήμερα στο Τσαρπάλειο καθώς οι Φωτιάς , Καρατζάς, Κοκκάλας, Τσάγκος, Μανδράκας, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Πετράκης που αγωνίζονται με το Αυλωνάρι έχουν φορέσει την φανέλα του Ταμυναϊκού όπως και ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων Βαγγέλης Ντόβολης που έχει αγωνιστεί  ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής έχει κάτσει  στον πάγκο της ομάδας του Αλιβερίου.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Περιβολάρης - Παπαθανασίου

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης):
Μητακίδης, Φωτόπουλος, Δήμου, Κουτσαυλής, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Κοκκάλας, Κούτρας, Λάμπρου(84' Κρόκος), Πομαρές(75'Κροκόδειλος), Ποδαράς(46' Βρέττος).


Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης):
Διαμαντάρας, Κόκκος(67' Δαφνής), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Παππάς, Μπράχα, Φωτιάς, Τσάγκος(88' Καράπας), Τσαλιαγκός(67' Λαθουράς), Κούρτης(89' Κοκκάλας), Μανδράκας.