Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Δόξα γιόρτασε την άνοδό της και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον αείμνηστο Ηλία Kουτσουφλάκη


Σε μια φαντασμαγορική  γιορτή η Dόξα Προκοπίου  στην πλατεία  του χωριού  γιόρτασε  το φετινό τίτλο και την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια  της Εύβοιας. Ήταν όλοι εκεί, διοίκηση,  παίχτες,  εκπρόσωποι  της  ΕΠΣΕ  ( Παπαδάκης, Αλαφάκης, Κατσαντώνης),  μέλη  της τοπικής  αυτοδιοίκησης  (Κατζούρας, Χατζής,  Καραμάνος ), καθώς και ο Μπάμπης  Καρατζάς  από την Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και αρκετός  κόσμος  φίλοι  της ομάδας.

Πρώτος  το λόγο  πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης  Νάνος,  ο οποίος αφιέρωσε  το φετινό τίτλο  σε τρεις ανθρώπους:  τον Ηλία Κουτσουφλάκη, τον Δημήτρη  Κουτσουφλάκη,  και στον παλαίμαχο  ποδοσφαιριστή  Γιάννη  Τζίνη  που περνάει  μια περιπέτεια  με την υγεία του.

Αλαφάκης, Παπαδάκης και Κατσαντώνης μίλησαν για το καλό κλίμα που υπάρχει  στην ομάδα  της Δόξας  και ευχήθηκαν  καλή συνέχεια  για την νέα χρονιά  στην πρώτη κατηγορία.
Ο Μπάμπης  Καρατζάς  από την Επιτροπή  Διαιτησίας,  στάθηκε  στην καλή συμπεριφορά  των παιχτών  απέναντι  στους  διαιτητές και με την σειρά  του  ευχήθηκε  τα καλύτερα  για την  Δόξα Προκοπίου.
Ο αρχηγός  Γιάννης Κουτσουφλάκης απευθύνθηκε  στο κόσμο της ομάδας και ζήτησε  περισσότερη  συμμετοχή  στο γήπεδο, ενώ ο προπονητής Γιώργος  Κουτσουφλάκης είπε  πως δίκαια  κατέκτησε η ομάδα  το πρωτάθλημα,  αφού  «ήμασταν η καλύτερη  ομάδα  στον όμιλο  παίζοντας  καλό ποδόσφαιρο».

Την απονομή  του τροπαίου    έκανε  ο κύριος  Παπαδάκης.
Ο ουρανός γέμισε  από βεγγαλικά  και οι σαμπάνιες που άνοιξαν ήταν η αρχή  των πανηγυριών  των παιχτών οι οποίοι τραγουδούσαν  συνθήματα  για τους μαυραετούς.

Η Διοίκηση  στο τέλος  πρόσφερε σουβλάκια  και μπύρες  στους φιλάθλους  της ομάδας.

Να σημειώσουμε πως την παρουσίαση  της εκδήλωσης  έκανε ο δικός  μας Γιώργος  Νικολάου (της ομάδας τουΕviaGoal).

ΣΣ: Θα ακολουθήσει ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ