Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Nίκη παραμονής του Παντριαδικού, 2-0 τους Ωρεούς


Nίκη παραμονής στη μεγάλη κατηγορία πέτυχε ο Παντριαδικός μέσα στο γήπεδο της Ιστιαίας με 2-0, με τους Ωρεούς να παίζουν το αποχαιρετιστήριό  τους παιχνίδι στην κατηγορία.
Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις και βαθμολογικά είχε ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να κερδίσουν.

Φάσεις του αγώνα

16΄ Ο Τόουρφρε προσπαθεί να διώξει την μπάλα από σουτ του Τσούτη και την στέλνει στη βάση της δοκού του Μαυρούστισκου, ο οποίος και την μπλοκάρει σταθερά.

38΄ Ο Μαυρούστικος διώχνει σε κόρνερ σχεδόν με τους καρπούς του την μπάλα από σουτ του Μουστουσίδη.

39΄ Ο Γ. Χασάνδρας εκτελεί το κόρνερ και ο Ταψής με το κεφάλι τη στέλνει προς τα δίχτυα του Μαυρούτσικου. Η άμυνα των Ωρεών την βγάζει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο κος Βρακάς που επέβλεπε από κοντά, κατακύρωσε το γκόλ των φιλοξενούμενων, 0-1.

47΄ Οι Ωρεοί μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και παραπονιούνται για πέναλτι στο χέρι του Τζάβρα, όμως ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

90΄ Ο Δ. Χασάνδρας από κοντά διπλασιάζει τα τέρματα του Παντριαδικού, 0-2.

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): 

Μαυρούτσικος Δ., Κατσός (90΄ Κούκης), Σταματονικολός, Καραπάνος (80΄ Κομνηνός), Τόουρφε, Ένεχ, Μούστος, Μαυρούτσικος Γ., Τζαφεράι, Αθανασίου Δ. (52΄ Πανταζής), Μπαλάνος (69΄ Καραδημήτρης).


Παντριαδικός (Τσιμιχόδημος): 

Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Ταψής, Γκρινιάρης, Πασάι, Χασάνδρας Γ., Νόνας, Μπαϊμπάκης (75΄ Χασάνδρας Δ.), Μουτουσίδης (69΄ Πατερίτσας), Τσούτης (56΄ Τσιμιχόδημος).

Διαιτητής: Βρακάς
Βοηθοί: Κοντογιαννίδης – Σέρρας

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί