Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Κώστας Κλάδης στον πάγκο του ΑΟ Ν.Αρτάκης

Ο έμπειρος προπονητής Κώστας Κλάδης που έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες  κατηγορίες θα είναι στον πάγκο του ΑΟΝΑ στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ο Κώστας Κλάδης έχει δουλέψει με επιτυχία σε πολλές ομάδες και την τελευταία σεζόν ήταν στον Αχαρναϊκό και κατάφερε να κρατήσει τους "Πράσινους" στην Γ' Εθνική κατηγορία αλλά και να κερδίσει το κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ έχοντας  αρκετά νεανική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Ν.Αρτάκης:

 Νέα Αρτάκη : 24/06/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δ-06/0619

ΘΕΜΑ : AONA Πρόσληψη του Κλάδη Κωνσταντίνου ως νέου προπονητή για τον Α.Ο.Ν.Α. , για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 .

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του πολύπειρου προπονητή Κλάδη Κωνσταντίνου για την καθοδήγηση της Ομάδας μας στην Γ’ Εθνική , του ευχόμαστε υγεία , δύναμη και με πάθος αγάπη και αποφασιστικότητα να προχωρήσει την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Κώστας Κλάδης την προηγούμενη χρονιά διατέλεσε προπονητής στην ομάδα του Αχαρναικού ( Γ’ Εθνική ) και έχει διατελέσει προπονητής στο παρελθόν με επιτυχίες πρωταθλημάτων και ανόδου από Γ’ Εθνική στην Football League και τοπικών κατηγοριών σε επαγγελματικές κατηγορίες , με ένα πλούσιο βιογραφικό και έχει συνεργαστεί επιτυχώς με ομάδες κατηγοριών Football League , Β’, Γ’ , Δ’ Εθνικής , όπως Μαύρη Θύελλα (Καλαμάτα), Σπάρτη , Μεσσηνιακός , Ζάκυνθος , Δόξα Μεγαλόπολης , Αστέρας Αμαλιάδας , Πάμισος , ΑΕ Πελλάνας κ.α.).

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.