Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς: Φως στον ορίζοντα με δύο προτάσεις


Φώς στον ορίζοντα για τον ΑΟ Χαλκίς καθώς στην σημερινή γενική συνέλευση(συνέχεια της προηγούμενης) κατατέθηκαν δύο προτάσεις για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας.

Αφού αρχικά εκλέχτηκε ως πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ο Αντώνης Νάτσος και γραμματέας ο Σταύρος Μακαρίου, εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περασμένης περιόδου και έγινε δεχτή από το σώμα της ΓΣ η παραίτηση της τωρινής διοίκησης, που είχε αναλάβει την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Προηγουμένως ο απερχόμενος γενικός γραμματέας Γιάννης Γιαμπουράς έκανε αναφορά σε διάφορα οικονομικά στοιχεία για την ομάδα, υποστηρίζοντας πως ο ΑΟΧ έχει σχεδόν τακτοποιημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις, με μικρά χρέη προς τρίτους. Για το θέμα των χρεών, αλλά και για άλλα θέματα των τελευταίων ετών που αφορούν την ομάδα ο κ. Νάτσος πρότεινε με πρωτοβουλία δημοσιογράφων να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση και ανάφερε για τον κ. Τσαγκάρη ότι θα έπρεπε, ως παλιός πρόεδρος της ομάδας, να δώσει το παρών.


Η πρώτη πρόταση που κατατέθηκε για ανάληψη της διοίκησης έγινε από τον επιχειρηματία Φοίβο Μορίδη, ο οποίος είπε ότι τον κάλεσε από το απερχόμενο ΔΣ ο κος Χρήστος Λινάρδος και αποφάσισε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την ομάδα της Χαλκίδας. Αναφέρθηκε και στις άλλες δυο φορές που ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί διοικητικά με τον ΑΟ Χαλκίς (δύο φορές μεταξύ των ετών 2016-18) και είπε πως έχει πλάνο πενταετίας για την ομάδα, η οποία κατά την άποψη του πρέπει αναδείξει το πολιτιστικό-ψυχαγωγικό της προφίλ για να αγκαλιαστεί από τον κόσμο της πόλης. Ανέφερε ακόμη πως χρειάζεται ομάδα ανθρώπων από τη Χαλκίδα γύρω του, όχι για να έχουν συμβολή οικονομική, αλλά για να με βοηθήσουν για μια πόλη που δεν τη ξέρω, ενώ ανέφερε τα ονόματα του κ. Μακαρίου, του κ. Δήμα και του κ. Λαθουρά (συν δύο μέλη από το παλιό ΔΣ), που θα είναι συνοδοιπόροι του στο ΔΣ, εφόσον αναλάβει την ομάδα. Για τους δεσμούς του για την πόλη και τους λόγους που θέλει να ασχοληθεί με τον ΑΟΧ είπε πως ‘για μένα η Χαλκίδα είναι το προάστιο του σπιτιού μου στην Εκάλη, αγαπώ την πόλη και τη θεωρώ Νέα Υόρκη της Ελλάδας.

Η δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε ήταν από τον δημοσιογράφο Στέλιο Γκάρα, ο οποίος ανέφερε πως εκπροσωπεί διοικητικό εγχείρημα με επικεφαλής τον Αντώνη Βουρδάνο και υποστήριξε πως υπάρχει συμφωνία με δύο προπονητές (Γιώργος Λαμπρού και Παναγιώτης Τοκπασίδης) και 12-13 ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε σε σχέδιο με το οποίο θα καλύπτονται τα οδοιπορικά των ποδοσφαιριστών μέσω εταιρείας που εκπροσωπεί ο κ. Βουρδάνος, χωρίς καμιά υποχρέωση-απαίτηση προς τον ΑΟ Χαλκίς από τους παίχτες.

Αποφασίστηκε η διακοπή της γενικής συνέλευσης, που είχε περισσότερο κόσμο από τις προηγούμενες πρόσφατες, ώστε να διερευνηθούν οι δύο προτάσεις και να δοθεί μικρό χρονικό διάστημα ώστε οι υποψήφιες διοικήσεις στη συνέχιση της γενικής συνέλευσης να καταθέσουν με λεπτομέρειες τις προτάσεις τους, ώστε να αποφασίσει το σώμα της γενικής συνέλευσης για τη νέα διοίκηση της ομάδας.