Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών: Ξεκίνημα με στόχο την κορυφή


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4/8 η έναρξη προετοιμασίας του Ηρακλή για τη νέα περίοδο.

Η ομάδα των Ψαχνών, στη διοικητική επιστροφή των Στούπα-Γκαλούφα, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο περσινό πρωτάθλημα το οποίο ολοκλήρωσε με συγκομιδή 79 βαθμών, που όμως δεν ήταν αρκετοί για να κατακτήσει τον τίτλο και τη φετινή περίοδο θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Στις τάξεις της ομάδας δεν κρύβουν πως ο φετινός Ηρακλής έχει χτιστεί με αποκλειστικό στόχο την κορυφή. Παρέμεινε ένα σημαντικό μέρος του περσινού κορμού,  ο οποίος ενισχύθηκε με ποιοτικές προσθήκες και στο επόμενο διάστημα το ρόστερ θα ολοκληρωθεί με ακόμη 2-3 μεταγραφές (αργά το βράδυ έφτασαν στα Ψαχνά τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι θα δοκιμαστούν).

 Το παρών στην πρώτη του Ηρακλή έδωσαν φίλοι της ομάδας, μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Θανάσης Μεθενίτης και ο νέος συνεργατής του Αντώνης Καπνίσης. Επίσης παρόντας ήταν και ο παλιός προπονητής της ομάδας και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική γυναικών Αντώνης Πριόνας.

 Στην πρώτη του Ηρακλή έλαβαν μέρος οι εξής ποδοσφαιριστές: Αντώνης Βογιατζής, Θοδωρής Βογιατζής, Σταμέλος Γεωργίου, Σπύρος Γκάβαλης, Γιάννης Γκαράνης, Βάιος Καλοχωρίδης, Γιώργος Κατσαρής, Τάσος Μαναρίτσας, Ανδρέας Μήτρου, Κώστας Μουτουσίδης, Μιχάλης Μπατζέλης, Αρσέι Μπιμπάι, Ντουλελλάρι, Γιάννης Σιαράπης, Π.Δ. Σκριβάνος, Π.Λ. Σκριβάνος, Θεόφιλος Σπανός, Αργύρης Στεργίου, Θανάσης Τσατσαρώνης, Μπάμπης Χατζηαντωνίου, Δημήτρης Σαρρής.


Άτυχος στην πρεμιέρα της ομάδας των Ψαχνών, ήταν ο Γιάννης Σιαράπης (που πρόσφατα ανανέωσε με τον Ηρακλή), που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η σοβαρότητα της κατάστασης του θα διαφανεί τις επόμενες ώρες.
Για το ξεκίνημα του Ηρακλή ενόψει της νέας χρονιάς μίλησαν στο eviasports ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Μεθενίτης και οι ποδοσφαιριστές Τάσος Μαναρίτσας, Θανάσης Τσατσαρώνης και Βάιος Καλοχωρίδης.

 Θανάσης Μεθενίτης: ‘Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όχι μόνο για τη δικιά μας ομάδα. Σήμερα είναι η αρχή μιας πορείας καινούργιας για την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Ευελπιστώ να συμπληρώσουμε το ρόστερ με 2-3 προσθήκες ακόμα, τις οποίες έχουμε προγραμματισμένες και να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, για να μπορούμε να δουλέψουμε την ομάδα μας. Εύχομαι στα παιδιά να έχουν υγεία, θεωρώ ότι με τη δουλειά μπορούν να συμβούν όλα. Η ομάδα είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί και εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε εις πέρας αυτό το έργο.

 Τάσος Μαναρίτσας: ‘Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και πάλι στην ομάδα της καρδιάς μου, όπως τη χαρακτηρίζω, γιατί εδώ πέρα έζησα τα καλύτερα μου χρόνια. Θέλω φέτος μαζί με την ομάδα να πάμε όσο πιο καλά μπορούμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, δεν το κρύβουμε και με τη βοήθεια και τη σωστή αντιμετώπιση των προπονητών και της διοίκησης, εύχομαι να πάνε όλα καλά.





 Θανάσης Τσατσαρώνης: ‘Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα.
Φέτος έχουμε έρθει εδώ στον Ηρακλή να βοηθήσουμε την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα, να μην κρυβόμαστε, γι’ αυτό κιόλας έχουμε έρθει εδώ κάποια παιδιά να βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουνε. Μέσα απ’ τη δουλειά και απ’ την προσπάθεια πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Θέλει πιστεύω πάρα πολύ δουλειά και προσπάθεια και πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Να ‘χουμε υγεία και θα τα ξαναπούμε.




 Βάιος Καλοχωρίδης: Να ευχηθώ καλή χρονιά ποδοσφαιρική και υγεία σε όλο τον κόσμο: προπονητές, παίχτες, παράγοντες. Έχουμε έρθει σε μια πολύ ιστορική ομάδα. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών έχει αφήσει μία εκκρεμότητα από πέρσι και έχουμε έρθει εδώ πέρα όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά, για να υλοποιήσουμε τον στόχο αυτό. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Έχει μείνει κάποιος κορμός από πέρσι, έχουμε έρθει και αρκετοί νέοι παίχτες. Με πολύ σκληρή δουλειά μέσα στην προετοιμασία θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε την απαραίτητη ομοιογένεια, να είμαστε αγαπημένοι και στο τέλος ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.




πηγή: EviaSports