Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ν.Αρτάκης: Συνάντηση και συζήτηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη


Ο ΑΟ Ν.Αρτάκης ενημέρωσε σχετικά με τη συνάντηση που είχε η διοίκηση της ομάδας με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη παρουσία και του Βουλευτή Εύβοιας Σίμου Κεδίκογλου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Διεξήχθη  σήμερα στο Γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη παρουσία και του Βουλευτή Ευβοίας Σίμου Κεδίκογλου μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση γνωριμίας συζητώντας θέματα που αφορούν το Ποδόσφαιρο στις μικρές και μεγάλες κατηγορίες αλλά και τον Αθλητικό μας Σύλλογο – ΑΟΝΑ .

Ο Υπουργός μας καλωσόρισε και μας φιλοξένησε στο γραφείο του , και ενημερωθηκε σχετικά με την ομάδας μας το πλάνο που έχουμε εδώ και 3 χρόνια τις προσπάθειες της διοίκησης των φιλών , φιλάθλων αλλά και των χορηγών μας για την βιώσιμη ανάπτυξη της ομάδας μας , αλλά και για την παρουσία μας και τις μελλοντικές κινήσεις στην Γ’ Εθνική κατηγορία εκπροσωπώντας τον Νομό μας (Ευβοια).

Επισημάναμε τις ανάγκες υποστήριξης απο την πολιτεία στο μέτρο του εφικτού για τις ομάδες στις μικρές αλλά και μεγάλες κατηγορίες ποδοσφαίρου αλλά και τις ανάγκες κατασκευής νέας εξέδρας μεγαλύτερης χωρητικότητας στο γήπεδό μας και σχετικές βελτιωτικές εργασίες της υφιστάμενης εξέδρας , των υποδομών και εγκαταστάσεων στο γήπεδό μας , ζήτημα το οποίο δέχθηκε με πολύ θετική σκέψη και άμεσο πλάνο ενεργειών.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Ευβοίας Σίμο Κεδίκογλου για την συνεχή βοήθεια , συμπαράσταση και αγάπη προς την ομάδα μας πάντα θετικά αποκρινόμενος σε κάθε αίτημα μας για βελτίωση και ανάπτυξη του Αθλητισμού και Πολιτισμού στην Πόλη και τον Νομό μας .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.