Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αποφασισμένος για το "καμ-μπακ" ο Αρης Αγίου Ιωάννη


Μετά τον υποβιβασμό στην Γ' ΕΠΣΕ ο Αρης Αγίου Ιωάννη φάνηκε να περνάει περίοδο κρίσης και το μέλλον της ομάδας έδειχνε αβέβαιο μιας και κάποιοι ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες δεν ήθελαν να συνεχίσουν στην ομάδα.
Τελικά η διοίκηση παρέμεινε και με ανακοίνωση της αναφέρει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί η ομάδα αλλά θα γίνει προσπάθεια να κάνει το "καμ-μπακ" και να επανέλθει στη Β' κατηγορία.
Επίσης ευχαριστεί τους Σίμωση Ν, Σίμωση Ι, Παναγιάρη, Μάλλιο και Μεγαρίτη για όσα πρόσφεραν στη ομάδα και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά στις νέες τους ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάποιοι βλέποντας την ομάδα μας να υποβιβάζεται θεώρησαν δεδομένο ότι θα υπάρξει και διάλυση της, έτσι λοιπόν ενόχλησαν πάρα πολλούς παίκτες της ομάδας μας χωρίς να έχουν το θάρρος να έρθουν οι ίδιοι και να ακούσουμε τις προτάσεις τους.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αναφερόμαστε σε ομάδες προς την Νότια Εύβοια.
Θα θέλαμε λοιπόν να ΞΑΝΑ ενημερώσουμε ότι η ομάδα όχι μόνο δεν διαλύεται αλλά θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπινος δυνατό να ξαναβρεθεί εκεί που πραγματικά της αξίζει ΆΜΕΣΑ….

Το ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος παίκτης μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι υπάρχει αδράνεια, καμία φορά ίσως και να είναι θέμα τακτικής.

Έτσι λοιπόν από αύριο θα ανακοινωθούν όλοι οι παίκτες που ανανέωσαν και τίμησαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας και κατ επέκταση το χωριό μας, λέγοντας τους απλά ένα ευχαριστώ ίσως να είναι πολύ λίγο, γι'αυτό λοιπόν θα πλαισιωθούν από τουλάχιστον 6 νέα πρόσωπα εκ των οποίων 2 ηχηρά ονόματα με παραστάσεις από Γ Εθνική και τα άλλα 4 παιδιά με παραστάσεις Α' ερασιτεχνικής.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους τον Μάλλιο Μιχάλη, Παναγιάρη Σταύρο, Μεγαρίτη Αντώνη, Σίμωση Γιάννη και Σίμωση Νίκο οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα μας.τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά στις νέες τους ομάδες.