Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ωρεοί - Αρτεμησιακός ( 0-3 α/α)

 


Χωρίς να πραγματοποιηθεί ο σημερινός αγώνας μεταξύ ΑΟ Ωρεών και Αρτεμησιακού για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν  με τη νίκη «στα χαρτιά» με 0-3.

Ο  διαιτητής του αγώνα κος Καρράς επεσήμανε στους παράγοντες της ομάδας των Ωρεών πως  δεν υπήρχαν  οι απαραίτητες υπογραφές από εγκεκριμένους γιατρούς στις καρτέλες 6 ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να μη συμπληρώνονται τουλάχιστον 9 για να ξεκινήσει  ο αγώνας.

Στην πορεία η νέα διοίκηση της ομάδας των γηπεδούχων  που ανέλαβε πρίν από 10 περίπου ημέρες, προσκόμισε έγγραφο της ΕΠΣΕ βάσει του οποίου, όπως ισχυρίστηκε, μπορούσαν να ξεκινήσουν τον αγώνα ( δείτο το απόσπασμα που ακολουθεί και όλο το έγγραφο υπάρχει πιό κάτω στην ανάρτησή μας).

Επίσης εξέφρασαν την απορία τους, πώς πραγματοποιήθηκαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας (Κυπέλλου και 1η Αγωνιστική) χωρίς να υπάρξει το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Υπήρξε μάλιστα και επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ κο Ρέτσα, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.
Έτσι ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ, με αποτέλεσμα η ομάδα των Ωρεών να χάνει το σημερινό παιχνίδι με τελικό 0-3 και να κινδυνεύει και με χρηματική ποινή αλλά και με απώλεια βαθμών.