Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λήλας Βασιλικού - Ελλήσποντος: 1-3

 


Στο Δημοτικό Στάδιο Βασιλικού ο Λήλας αντιμετώπισε τον Ελλήσποντο στο γειτονικό ντέρμπι.
Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά είχε γκολ.

Στο 15ο λεπτό μετά απο λάθος πάσα του Γεωργίου στον Λάμτσε, ο τελευταίος τροφοδότησε σε θέση φορ το Στρατή, ο οποίος απο το ύψος του πέναλτι με εύστοχο πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Ελλήσποντος προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό όταν μετά απο κόρνερ ο νεοεισελθών Κουζουλογλου έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Γεωργίου με κεφάλια έγραψε το 1-1 διορθώνοντας έτσι το λάθος του στη φάση του γκολ των γηπεδούχων. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων Κώστας Καλλιμάνης για διαμαρτυρία.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με υπέροχη του Ελλήσποντου και στο 53’ απείλησε με γυριστή κεφάλια του Γεωργίου που απέκρουσε με δυσκολία ο Αναστασίου.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή στο 71’ με σκόρερ το Ντούμα ύστερα απο ωραία κάθετη του Μπούρικα, 1-2.

Στο 77ο λεπτό ο Μαρίνος πλάσαρε τον Αναστασίου που είχε κάνει έξοδο, αλλά ο Παπίλας πρόλαβε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή αποτρέποντας έτσι το 1-3.

Τελικά το τρίτο γκολ για τον Ελλήσποντο ήρθε στο 82΄ όταν ο Πρίνος έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στο Ντούμα,  αυτός μπήκε στη περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Κουζουλογλου με πλασέ νίκησε τον Αναστασίου γράφοντας το 1-3.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κασομούλη βρήκε τον Ελλήσποντο να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη και το Λήλαντα να παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Λήλας Βασιλικού (Ταυταρίδης):
Αναστασίου, Κικίδης, Βάθης, Βαγγέλη, Τσούρα (75′ Καρβελάς), Τζαφέρος (65′ Ευαγγελινός), Παπίλας, Λάμτσε, Στρατής, Κανάνι, Αναγνώστου.


Ελλήσποντος (Καλλιμάνης):
Βασιλείου, Γιαλός, Μπούρικας, Γεωργίου, Ντούκα, Φτούλης (62′ Χιούσκα), Νικολάου (46′ Κουτσαυλής, 77′ Καρκαλής), Κατσίμπρας, Νάνος (42′ Κουζουλόγλου), Ντούμας, Μαρίνος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης (Δάλλας-Ρουμπής)


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος