Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπος Γυμνού - ΑΠΚΟ Δροσιάς 2-2


Σε ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο Γυμνό ο τοπικός Όλυμπος και ο ΑΠΚΟ Δροσιάς ήρθαν ισόπαλοι 2-2.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο Α' ημίχρονο που πέτυχαν τα δυο γκολ και είχαν τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να μειώσουν το σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου και στο Β' ημίχρονο έβγαλαν πάθος και περισσότερη ένταση στις προσπάθειες τους φτάνοντας στο 2-2 δείχνοντας ότι είναι σκληρό καρύδι ειδικά μέσα στη έδρα τους.

Στο 5' σουτ του Αργυρού πέρασε άουτ αλλά στο 11' από μπαλιά του Βαρσαμά ο Τουλίτσης βγήκε στην πλάτη της άμυνας πρόλαβε και την έξοδο του Μπασινά και έκανε το 0-1.

Ο Ολυμπος αντέδρασε και στο 14' είχε κεφαλιά με τον Σταματούκο που έβγαλε σε κόρνερ ο Οικονομίδης.

Στο 20' σουτ του Τζαφέρου λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ και στο 23 ο
Ελευθερίου έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσουμάνη κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βαρσαμάς κάνοντας το 0-2.

Στο 28' ατομική ενέργεια και σουτ του Ελευθερίου πέρασε άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπασινά.
Στο 35' ο Ολυμπος κέρδισε πέναλτι όταν ο Σταματούκος προσπάθησε να κάνει κεφαλιά και βρέθηκε στο έδαφος από σπρώξιμο του Σεινταράσι.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο τερματοφύλακας Μπασινάς και έκανε το 1-2.

Στο 38' η Δροσιά χάνει τεράστια ευκαιρία όταν ο Ελευθερίου εξ επαφής από πάσα του Βαρσαμά και με τον Μπασινά εκτος φάσης έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 57' σουτ του Αργυρού μπλόκαρε ο Μπασινάς και στο 71' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν ο Σπύρος Αργύρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Οικονομίδης έκανε προσωρινή απέκρουση και ο Τσουμάνης από κοντά έκανε το 2-2.

Στο 81' κεφαλιά του Τσουμάνη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 88' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαρσαμά μπλόκαρε ο Μπασινάς και στις καθυστερήσεις του αγώνα σουτ του Ρουμπή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Οικονομίδης.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Αργύρης - Αντωνίου

Ολυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης).
Μπασινάς, Κιούσης(46' Τσούμαρης), Αποστόλου, Δαμπάνης, Τσουμάνης, Αργύρης Ηλ, Μπαρώτας(46' Σακκής), Ζουρμπουλής(64' Κουτσαυλής), Σταματούκος, Κηρύκος, Αργύρης Σπ(90' Ρουμπής).


ΑΠΚΟ Δροσιάς (Ντράγκαν Κνέζεβιτς).
Οικονομίδης, Τζαφέρος, Σεινταράσι, Κνέζεβιτς, Προβής, Ζαχαριάς, Τουλίτσης(80' Allko, Σουλιωτάκης(78' Δεληγιάννης), Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Αργυρός(83' Τζέμος).




Ακούστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών  στον Άγγελο Σμπιλίρη και τον EVRIPOS 90FM αμέσως μετά τον αγώνα