Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολα ο ΑΟ Χαλκίς την Δοξα Προκοπίου, 3-0




Την πρώτη της νίκης το φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα της Χαλκίδας επικρατώντας εύκολα της Δόξας Προκοπίου με σκορ 3-0.
Οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο και μόλις το 1ο λεπτό είχαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Τρεπεκλή να σουτάρει τετ α τετ με τον Αλατζά που απέκρουσε σε κόρνερ σωτήρια.
Η ομάδα της Χαλκίδας δεν σταμάτησε να πιέζει καις στο 8ο λεπτό  είχε άλλη μια χαμένη ευκαιρία σε  κεφαλιά του Παλαιολόγου, η μπάλα πέρασε από το κάθετο δοκάρι του Αλατζά.
Στο 21΄ σουτ του Τρεπεκλή , άουτ.
Ένα λεπτό μετά ο Μπασινάς έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, άουτ.
Στο 30΄   ο Μπασινάς σουτάρει με τον Αλατζά να αποκρούει και στην  επιστροφή της μπάλα ς από κοντά ο Καραχάλιος έκανε το 1-0.
Η Δόξα ουσιαστικά απείλησε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο όταν κέρδισε έμμεσο μέσα στην περιοχή, ο Αλεξίου σούταρε δυνατά με την μπάλα να κοντράρει στους παίκτες της Χαλκίδας και να απομακρύνεται.
Στο 43΄ ο Καραχάλιος εκτέλεσε φάουλ  με αριστοτεχνικό τρόπο, εντυπωσιακή απόκρουση του Αλατζά σε κόρνερ, με τον τερματοφύλακα να αναδυκνείεται σε κορυφαίο παίκτη της ημέρας για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα  προσπάθησε για κάτι καλύτερο, αλλά με το καλημέρα του δεύτερου μέρους (στο 46΄) ο Μπασινάς γύρισε στον Καρβελά, αυτός σε άδεια εστία σούταρε και ο Αλατζάς  απέκρουσε με τα πόδια.
Στο 65΄ ο Τρεπεκλής σούταρε για άλλη μια φορά άουτ από πλάγια θέση.
Στο 75΄ οι «νερατζούρι» πέτυχαν ένα καταπληκτικό τέρμα, όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση η μπάλα κατέληξε στον Καραχάλιο στην περιοχή, και αυτός με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0 (δεύτερο προσωπικό του τέρμα).
Στο 77΄ είχαμε την πρώτη κλασική ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Μορφούλης μπήκε στην  περιοχή σούταρε και ο Αγριόδημος απέκρουσε σωτήρια.
Στο 78΄ άλλη μια κλασική ευκαιρία για την Χαλκίδα, όταν ο Θανάσης βρέθηκε απέναντι στον Αλατζά και αυτός τον νίκησε κατά κράτος.
Στο 83΄ ο Γκάτσος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε χέρι του Μακρή και το πέναλτι το εκτελέσε ο Τρεπεκλής, κάνοντας το τελικό 3-0.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  Γιώργος Νικολάου



ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): 
Αγριόδημος, Τζάβρας, Καρβελάς (85′ Ρογαλίδης), Τόλης, Τσούτης, Ταψής, Πάλλης (76′ Θανάσης), Καραχάλιος, Παλαιολόγος (46′ Τσιμπός λ.τ.), Μπασινάς (84′ Αυλωνίτης), Τρεπεκλής.



Δόξα Προκοπίου (Δημήτρης Νάνος): 
Αλατζάς, Γ. Μορφούλης (57′ Καλάης), Κεχαγιάς (70′ Σοφούλης), Τζαφεράι, Τσούπρος, Μακρής, Περήφανος, Μάλλιαρης, Κουτσουφλάκης (85′ Παπατσούλης), Αλεξίου (85′ Σεγκούνας), Θ.. Μορφούλης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος (Τσιφλάκος-Παππάς).

Aκούστε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Τοκπασίδη στον Γιώργο Νικολάου και στον EVRIPOS 90FM αμέσως μετά τον αγώνα