Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σίφουνας οι Κυανέρυθροι, Ν.Στύρα - Αμαρυνθιακός 0-5


Άνετη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Αμαρυνθιακό που πέρασε με το επιβλητικό 5-0 από το γήπεδο των Ζαράκων απέναντι στον ΑΟ Ν.Στύρων .
Οι νικητές κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα και ειδικά στο Β' ημίχρονο που ήταν και πιο αποτελεσματικοί φτάνοντας εύκολα στο 5-0.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο Α' ημίχρονο, κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα αλλά μετά το 0-2 δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των φιλοξενούμενων.
Οι νικητές προηγήθηκαν με τον Ατώνη Μυρτέζα στο 15' που έκανε το 0-1 και πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ στο Β' ημίχρονο με τον Ρουμπή να κάνει το 0-2 με πέναλτι στο 50' και τον ίδιο παίκτης να κάνει το 0-3 στο 62' και τον τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Αντώνης Μυρτέζα στο 83' και στο 85' κάνοντας χατ τρικ.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Αντωνίου - Μούτουπας

Ν.Στύρα:
Παπαθεοδώρου, Τζώρτζης, Μωυσιάδης(71' Ψαρόβαρκας), Σταυρόπουλος, Αλεξίου, Τραχιώτης, Αλιάζ, Γεωργάκης(46' Τσέτσης), Γεωργονικολός, Μανώλης, Χαρίσης(62' Κορδώνης).

Αμαρυνθιακός (Μπάμπης Γεωργίου):
 Α. Κοντραζίου, Παρασκευάς(58' Κιμουλιάτης), Μ. Καρλατήρας, Λ. Καρλατήρας(65' Κοντός), Ξουρής, Λυμπέρης(71' Σεφερλής), Ρουμπής, Παριανός(65' Αλεξίου), Α. Μυρτέζα, Σ. Μυρτέζα, Σταμέλος.