Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην επόμενη φάση η Αιδηψός, 3-2 την Δόξα Προκοπίου


Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας «Νίκος Δαφνής» πέρασε η Αιδηψός επικρατώντας της Δόξας Προκοπίου με σκορ 3-2.
Το παιχνιδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Λουτρών Αιδηψού και στο πρώτο μέρος η Αιδηψός πέτυχε και τα τρία γκολ, έχοντας γενικά την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοση των γηπεδούχων δίνοντας έτσι χώρο στη Δόξα να βρεί χώρο και να καταφέρει να μειώσει απλά το σκορ.
Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 16΄ο Μακρής από κοντά, εκμεταλευόμενος την «αναμπουμπούλα» που υπήρξε στην περιοχή του Αλατζά, 1-0.
Στο 22΄ ο Τίτο Μπιμπάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί άουτ.
Ένα λεπτό μετά, στο 23΄, σε λάθος της άμυνας της Δόξας έκλεψε την μπάλα ο Αντριάνο Μπιμπάι που βρέθηκε μόνος του τετ α τετ με τον Αλατζά και δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να βρει τα δίχτυα, 2-0.
Στο 30΄  ο Τίτο Μπιμπάι σουτάρει από κοντά και ο Αλατζάς αποκρούει αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Χρήστο Φώτου που από κοντά κάνει το 3-0, σκορ που ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στο 54΄ ο Βαλάντης Αλεξίου με μακρινό σουτ πετυχαίνει θεαματικό γκολ, στέλνοντας την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Κυριακού, 3-1.
Στο 70΄ η ομάδα της Δόξας μειώνει σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.



ΑΟ Αιδηψός (Θανάσης Γουρνάς):
 Κυριακού, Χ. Φώτου, Σαββόπουλος, Γιουκάι, Γλύκος, Ν. Αναγνώστου, Μακρής (90+2' Παπατζίκος), Μάρκου (83' Αναγνώστου Μ Γ), Α. Μπιμπάι, Ι. Μπιμπάι (90' Αναγνώστου Μ.Α), Παπατζίκος.



Δόξα Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης):
Αλατζάς, Γ. Μορφούλης, Κεχαγιάς (72' Σοφούλης), Τζαφεράι, Τσούπρος, Μακρής, Καλάης (64' Περήφανος), Μάλλιαρης, Κανελλόπουλος (49' Κουτσουφλάκης), Αλεξίου, Μορφούλης Θ.

Διαιτητές: Βελέντζας  (Τσιφλάκος-Λειβαδιτάκης)

(Δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί)