Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην παράταση η Σκεπαστή μέσα στα Βασιλικά πέρασε στην επόμενη φάση


Στην επόμενη  φάση του Κυπέλλου πέρασε η Σκεπαστή μέσα στα Βασιλικά, παίρνοντας την πρόκριση στην παράταση αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε ισόπαλο 2-2.
Το  σκορ άνοιξε για την Σκεπαστή στο 42΄ ο Ζουζουλής και στα επόμενα δύο λεπτά ο Κωνσταντός διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων κάνοντας το 2-0.
Όμως η  έδρα των Βασιλικών είναι μία δύσκολη έδρα όπως έχει αποδείξει πολλές φορές η τοπική ομάδα, πράγμα που και σήμερα φάνηκε καθαρά.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 75΄  με γκολ του Λαδογιάννη και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι τελείωσε,  λίγο πριν το τελικό σφύριγμα, στο 93΄ συγκεκριμένα ο Ραβανός οδήγησε τον αγώνα στην παράταση κάνοντας το 2-2.

Στο ίδιο πνεύμα και η παράταση με τον Θαλασσινό Γιάννη του Βασ. να δίνει τη λύτρωση για τη  Σκεπαστή, πετυχαίνοντας το 2-3 στο 27ο λεπτό της παράτασης.


Ατρόμητος Βασιλικών (Ρούλης Κυρπισλίδης): 
Αντωνίου Μ., Αντωνίου Γ. (32′ Γεωργίου), Δήμου, Νάτσιος, Μιχαλόπουλος, Σταματούλας, Λαδογιάννης, Χαρβαλιάς, Γαβρίηλ, Ραβανός, Θεοχάρης.

Σκεπαστή (Στάθης Κατσικόγιαννης): 
Σωτηρόπουλος, Ι.Θ. Θαλασσινός (112′ Ι.Β. Θαλασσίνος), Σ. Ανδρέου, Καψάλας, Γερογιάννης, Γεωργίου, Ξιφαράς, Καρατζούδης (85′ Α. Ανδρέου), Θ. Θαλασσινός, Ζουζουλής (73′ Παναγιώτου).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνστάντιος  (Γάτος-Βλάχος).