Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευβοϊκός Γουβών - Σκεπαστή 1 -2


Στο γήπεδο Γουβών πέρασε η Σκεπαστή στην επόμενη φάση στου Κυπέλλου Ευβοίας «Νίκος Δαφνής» επικρατώντας του Ευβοϊκού Γουβών με τελικό αποτέλεσμα 1-2.
Η πρώτη καλή στιγμή ήλθε στο 2ο λεπτό με τον Κωνσταντό να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο, μέσα  από την περιοχή.
Το πρώτο μέρος τελείωσε 0-0 αλλά η Σκεπαστή μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να πάρει τον αγώνα και στο 48΄ μετά από φάουλ του Ζουζουλή, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Δαμάσκου και στρώθηκε στον Θαλασσινό Ι του Αθαν, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
Στο 63΄ ο  Ζουζουλής διπλασίασε τα τέρματα της Σκεπαστής με μακρινό σουτ που κρέμασε τον Δαμάσκο, 0-2.
Η ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών μείωσε στο 91΄ με τον Τσούτσικα που είχε μπει σαν αλλαγή στο 50΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Ευβοϊκός Γουβών: 

Δαμάσκος, Γαβριήλ (74΄ Μπαλαμπάνης), Σελίμης Ν (80΄ Σταματονικολός), Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Δ. Σελίμης (67΄ Βαλμάς), Ν. Σελίμης (50΄ Τσούτσικας), Στεργίου, Βασιλείου, Ν. Γοργομάτης, Α. Γοργομάτης.



Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης): 

Σωτηρόπουλος, Ι.Θ. Θαλασσινός (86΄ Καψάλας Α), Σ. Ανδρέου, Ν. Καψάλας, Π. Γερογιάννης (88΄ Ε. Γερογιάννης), Κωνσταντός, Καρατζούδης, Ξιφαράς, Γεωργίου (Π. Θαλασσινός), Θ. Θαλασσινός (59΄ Παναγιώτου), Ζουζουλής


Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτο που ακολουθεί