Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με πρωταγωνιστή τον Στρατή, Λουκίσια - Λήλας Βασιλικού 1-2


Δύσκολη νίκη πρόκριση πέτυχε ο Λήλας Βασιλικού μέσα στα Λουκίσια με σκορ 2-1.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Πέτρος Στρατής που πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων και στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη σε έναν αγώνα που είχε πολλά νεύρα και συνολικά τρεις κόκκινες κάρτες.
Ο Λήλας άνοιξε το σκορ 0-1  στο 43' με κεφαλιά του Στρατή αλλά έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 74' όταν και αποβλήθηκε ο Καραλής (για χειρονομία προς την εξέδρα), το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκαν τα Λουκίσια που ισοφάρισαν σε 1-1 στο 79' με τον Ξουρίκη και λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης στο 86'  ο Στρατής με σουτ κεραυνό έκανε το 1-2 και έστειλε τον "ποταμό" στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Στο 87' αποβλήθηκε ο Ντοβίνος για τους γηπεδούχους και στο 90' την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο σκόρερ των δύο τερμάτων Στρατής (2η κίτρινη).

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Παππάς - Κοντογιαννίδης 

Λουκίσια (Κ. Παπαρίδης):
Φ. Σταθαράς, Κόλλιας, Αποστόλου, Ραφ. Μπουλούκος, Ντοβίνος, Στε. Φρούσης (53' Γκοζντάρι), Σ. Σταθαράς, Χρ. Μπουλούκος, Γιαννουκάκος (72' Λουκατζίκος), Ισαλλάρι, Ξουρίκης (90' Σαράπης).


Λήλας Βασιλικού (Τ. Ταυταρίδης):
Ανασταίου, Ευαγγελινός, Καραλής, Χαζαρίδης, Βάθης (89' Μπορμπώτης), Κικίδης, Παπίλας, Αναγνώστου, Στρατής, Κανάμι, Καρβελάς (78' Τζαφέρος).