Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Υπόθεση Μπιμπάι στο Κήρινθος - Αιδηψός 1-7



Άνετη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για την Αιδηψό μέσα στην Κήρινθο με τους αδερφούς Μπιμπάι να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού πετυχαίνοντας και οι δύο χατ τρικ.
Οι γηπεδούχοι κράτησαν στο μηδέν την Αιδηψό για μισή ώρα και μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Τσούτσικα στο 15' σε εκτέλεση φάουλ, η Αιδηψός στο 18' ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Αντριάν Μπιμπάι  αλλά μετά το 30' και μέχρι τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα 4 φορές με τον Αντριάν Μπιμπάι στο 33', 35', 45' και τον Τίτο Μπιμπάι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με εκτέλεση φάουλ.
Στο Β' ημίχρονο ο Τσούτσικας μείωσε προσωρινά σε 1-4 στο 55' αλλά ο Τίτο Μπιμπάι πέρασε τους πάντες και τα πάντα στο 57΄και έκανε το 1-5.
Στο 62' ο Αναγνώστου έκανε το 1-6 και το τελικό 1-7 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Τίτο Μπιμπάι στο 67'.

Διαιτησία: Κούκουρα, Γ. Αντωνίου - Κ. Αντωνίου

Κήρινθος: 
Πασβάγκας, Μπαλατσός(60' Χατζησάββας), Βρετός(46' Τριανταφύλλου), Τσώτος, Κάνδιας, Α. Μόσχου, Καστανιώτης, Β. Μόσχου, Τσούτσικας(70' Θωμάς), Τζανής(46' Λιάσκος), Σταματέλος.


Αιδηψός (Θανάσης Γουρνάς): 
Κυριακού, Σαββόπουλος(46' Μακρής), Στέκας, Καππές(46' Καρμάι), Γλύκος, Ν. Αναγνώστου, Φώτου, Μ.Γ Αναγνώστου(46' Γιουκάι), Α. Μπιμπάι, Ι. Μπιμπάι, Παπατζίκος(46' Μ.Α. Αναγνώστου).