Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολα η Μακρυκάπα 3-0 την Αιδηψό


Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας Εύβοιας  η Μακρυκάπα επικράτησε εύκολα της Αιδηψού με 3-0, σε  ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα απο την ομάδα της Αιδηψού.
Το σκορ άνοιξε στο 26΄ με γυριστό σουτ ο Μπασινάς, κάνοντας το 1-0.
Τρία  λεπτά αργότερα ο Σίδερης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, 2-0.
Καλή ευκαιρία έχασε και στο 40΄ η Μακρυκάπα, όταν δυνατό σουτ του Σίδερη απέκρουσε ο Κυριακού και στην επιστροφή της μπάλας ο Σηφάκης την  έστειλε ελάχιστα άουτ.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ 2-0, με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη εμφάνιση και χαμένες ευκαιρίες
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν το σκορ όταν στο 49΄ ο Κουκούρας ανετράπη μέσα στην περιοχή και ο Σίδερης ανέλαβε να εκτελέσει   το πεναλτι,  με τον τερματοφύλακα Κυριακού να του λέει «όχι»  με ωραία απόκρουση.

Η πρώτη καλή φάση για την Αιδηψό ήταν στο 65΄  , με τον Τίτο Μπιμπάι να σουτάρει απο την περιοχή ελάχιστα έξω απο τα δοκάρια του Δρεναφτσή. Λίγο αργότερα, στο 68΄, η Μακρυκάπα χάνει παρόμοια ευκαιρία με τον Χασάνδρα, ενώ στο 70΄ έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Τσούτσης είδε κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι  καταφέρνουν στο 73΄ με πλασέ του  Σίδερη να κάνουν το 3-0.
Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του κανονικού χρόνου του αγώνα, η Μακρυκάπα χάνει άλλη μια ευκαιρία για γκολ με τον Σίδερη να βρίσκεται τετ α τετ με τον Κυριακού ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νίκος Λέκκας

ΑΟ Μακρυκάπας (Ν. Κιαπέκος):
Δρεναφτσής, Βουρδάνος (87΄λ  Λέκκας), Χασάνδρας Χ, Κουκούρας (60΄ Χασάνδρας), Πουρνής Α, Μπασινάς, Γκίκας, Σηφάκης (80΄ Καρκαλής), Κουτσαυλής (85΄ Σπρίνης), Σιδέρης, Τσούτσης

ΑΟ Αιδηψός (Θ. Γουρνάς):
Κυριακού, Φώτου, Σαββόπουλος, Γιουκάι, Γλύκος, Αναγνώστου, Μακρής, Μάρκου, Μπιμπάι Α, Μπιμπάι Ι, Καραγκούνης (Καπλανάι)

Διαιατητές: Κηρύκος  (Τσιφλάκος-Δελχάς)