Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στη ρώσικη ρουλέτα κρίθηκε η πρόκριση Ν.Στύρα - Μαρμάρι 5-4 στα πέναλτι


Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση ανάμεσα στα Ν.Στύρα και το Μαρμάρι με τους γηπεδούχους να είναι πιο εύστοχοι στην "ρώσικη ρουλέτα" και να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από 2-3 καλές στιγμές στο 90λεπτο και με το 0-0 να οδηγούνται στην ημίωρη παράταση.
Οι γηπεδούχοι από το 78' έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κάρο με δεύτερη κίτρινη.
Στην Παράταση οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία στο 119' αλλά ο Παπαθεοδώρου απέκρουσε κεφαλιά του Ποδαρά από καλή θέση και κράτησε το 0-0 που έστειλε τις δύο ομάδες στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι τα Στύρα ευστόχησαν σε όλα, ενώ από το Μαρμάρι αστόχησε ο Διακάκης και το τελικό 5-4 έστειλε τους γηπεδούχους στην δεύτερη φάση του κυπέλλου ¨Νίκος Δαφνής".

Διαιτητές: Ντούρας, Σιμιτζής - Καρβελάς

Στύρα:
Παπαθεοδώρου, Τζώρτζης, Καραγιάννης, Γεωργάκης, Αλεξίου, Τραχιώτης, Δελλής, Κάρο, Γεωργονίκος(67' Κορδώνης), Μανώλης, Τσέτσης(51' Χαρίσης).

Μαρμάρι: 
Αράζος, Χαραγκιώνης(79' Καλογερίδης), Νταφλός, Αστήθας, Βαζιουράκης, Κούζας, Ποδαράς, Διακάκης, Κατσίκας, Μαμάκος(59' Βεϊζάι), Μπαλογιάννης.