Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς: Εποχή Φοίβου Μορίδη με συντριπτική πλειοψηφία


Εποχή Φοίβου Μορίδη στον ΑΟ Χαλκίς καθώς η πρόταση και το ψηφοδέλτιο που κατέθεσε ο κύπριος επιχειρηματίας στη σημερινή γενική συνέλευση υπερψηφίστηκε στην κάλπη λαμβάνοντας 36 ψήφους έναντι τεσσάρων του έτερου υποψήφιου Γιώργου Τόλια ενώ 6 μέλη δεν ψήφισαν.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς, πέρα από τον νέο πρόεδρο της ομάδας Φ. Μορίδη, περιλαμβάνει τα εξής Μέλη: Ανδρέας Ταβέλας, Τατιάνα Τσερέγκου, Σωκράτης Ευαγγέλου, Πάνος Ευαγγέλου, Γεωργία Τσουκαλά, Τζωρτζίνα Καψάλου, Τάκης Επισκόπου, Μιχάλης Λαθουράς, Άρης Γρύλος, Μιχάλης Δήμας και Δημήτρης Γκαραβέλης.

Στην αρχική του ομιλία ο κ.Μορίδης είπε ότι στόχος για την φετινή χρονιά είναι η ομάδα να  οργανωθεί και να ανακτήσει την αξιοπιστία της έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να ανέβει κατηγορία, το πλάνο είναι πενταετούς διάρκειας και θα τηρηθούν όλες οι οικονομικές συμφωνίες.

Ο Γιώργος Τόλιας είπε ότι έχει εξασφαλίσει 30 χιλιάδες, ότι έχει μαζί του 12 χιλιάδες και καλεί τους ποδοσφαιριστές να πάρουν προκαταβολές και να ξεκινήσουν προπονήσεις ενώ έχει έτοιμους για να δοκιμαστούν από τον προπονητή Γιώργο Λάμπρου 4 έγχρωμους  εγνωσμένης αξίας και 2 Σέρβους.
Σε πρόταση του κ.Μορίδη να συνεργαστούν ο κ.Τόλιας είπε ότι σέβεται τον κ.Μορίδη αλλά δεν είναι έτοιμος για μια τέτοια συνεργασία.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Φοίβος Μορίδης είπε ότι από αύριο ξεκινάει μια νέα μέρα για τη Χαλκίδα, όλοι μαζί να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα.

Έλαμψε δια της απουσίας του με αποτέλεσμα να προκαλέσει αρνητική εντύπωση στο σώμα της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της διοίκησης των δύο τελευταίων μηνών Αντώνης Βουρδάνος.