Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΠ Αιδηψού - ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 0-4, Video απο τον αγώνα

   

Την Κυριακή 29/09 διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ της ομάδας της Αιδηψού και αυτής των Αλάτσατων. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι τους κάνοντας κάποιες ευκαιρίες όμως, οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν πως είχαν τις λύσεις, επιθετικά αλλά και αμυντικά.

Στο 22' ο Γκίνης μετά από μια μακρινή πάσα, έπιασε στον ύπνο την άμυνα και έκανε το σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής στην απέναντι γωνία του Νίτσογλου μην αφήνοντας κανένα περιθόριο αντίδρασης.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λαλανίτης μετά από κόντρες στα κορμιά των ποδοσφαιριστών και με τη βοήθεια του κακού αγωνιστικού χώρου βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια στέλνοντας την στο αντίπαλο τέρμα μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου τερματοφύλακα.

Η Ο.Π.Α. κάπου εδώ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η καλά στημένη άμυνα των αντιπάλων και οι κακές πάσες στο χώρο του κέντρου δεν τους έδωσαν κανένα περιθώριο. Μετά από λάθος εκτίμηση του Λαμπόπουλου στο 30' η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Τσάλα που με ένα αριστοτεχνικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Σε αυτό το σημείο η ομάδα των Αλάτσατων χαλάρωσε τον ρυθμό της, δίνοντας στην ΟΠΑ τους χώρους για να κάνουν κάποιες ευκαιρίες, οι περισσότερες από στημένες φάσεις, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και στο 51' μετά από διπλή προσπάθεια που αρχικά κατέληξε στο δοκάρι, ο Γκίνης έσπρωξε τη μπάλα σε κενή εστία για το 4-0. Οι παίχτες της Ο.Π.Α. παρόλο που έπαιξαν με πάθος και πυγμή σε όλο τον αγώνα δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα και έτσι τέλειωσε το ματσ με τέσσερα γκολ κατα. Αυτό το πάθος αποδεικνύουν και τα αρκετά φάουλ που έγιναν και από τις δύο πλευρές στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι οπαδοί και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο προσπάθησαν να δώσουν θάρρος και στις δύο ομάδες χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο διαιτητής του αγώνα κύριος Ρουμπής αλλά και οι βοηθοί,η κυρία Καραβά και ο κύριος Παυλάτος είχαν έναν καλό αγώνα με μοιρασμένες κάποιες ελάχιστες δύσκολες φάσεις στις οποίες όμως σφύριξαν σωστά, όπως αποδεικνύεται από τα στιγμιότυπα. 

Ρεπορταζ: Δημήτης Τερερές

ΟΠΑ: Γιώργος Δημητρίου

Νιτσόγλου
Βάρσαμος
Γαλιατσάτος
Ι. Σουλιάδης
Λαμπόπουλος
Λιάρος  67′ Βουτσιλάκος
Καλούπης
Ι. Σουλιάδης  59′ Κάππες
Αρετσίνης 55′ Φέταχου
Αναγνώστου
Φαράντος  59′ Πλανγκάι


Α.Ο.ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ: Γιάννης Φούρλης

Τρίκας
Τουζούν
Ντούκα
Τσιτσόπουλος 52′ Νάτσος
Κουτσαυλής
Ματσούκας 59′ Φωτεινός
Λαλανίτης  24'47′ Μπανάσιος
Ν. Τσάλλας  30'
Γκίνης  22', 51'  78′ Δ. Τσάλλας
Μιχαηλίδης
Μπούζο