Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα προημιτελικά ο Ηρακλής, 3-1 την Αιδηψό


Για το Κύπελο Εύβοιας «Νίκος Δαφνής» ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε εκτός έδρας  της Αιδηψού με 3-1 και προκρίθηκε στην προ-ημιτελική φάση.

Αν και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν μέσα στα είκοσι τελευταία λεπτά να πάρουν κεφάλι και τη νίκη.
Από την άλλη η ομάδα του Θανάση Γουρνά έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 32΄ όταν ο Στεργίου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μπιμπάι με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται  χωρίς τέρματα.

Στο 50΄ ο Μακρής άνοιηξ το σκορ για την Αιδηψό, 1-0, αλλά πριν συπληρωθούν τα επόμενα δέκα λεπτά, ο Σκριβάνος Π Λ στο 69΄  έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κοντινό πλασέ, 1-1.

Πολύ γρήγορα στη συνέχεια ο Ηρακλής πήρε κεφάλι στο 74΄ με τον Σπανό να βρίσκει τα δίχτυα του Κυριακού με κεφαλιά, 1-2.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 80΄ όταν ο Μαναρίτσας (που βρισκόταν 11 λεπτα στο γήπεδο σαν αλλαγή)  που βρέθηκε τετ α τετ με τον Κυριακού, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα που έδωσε την πρόκριση του Ηρακλή στα προημιτελικά του Κυπέλλου.


ΑΟ Αιδηψός (Θανάσης Γουρνάς): 
Κυριακού, Σαββόπουλος, Αναστασιάδης (85′ Καραγκούνης), Γιουκάι, Γλύκος, Καππές (75′ Αναγνώστου), Μανδέλος, Αναγνώστου, Μπιμπάι Α, Μπιμπάι Ι, Μακρής (90′ Καρνάι).

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): 
Μπιμπάι, Μπαλόζι (59′ Ζουλιώτης), Χατζηαντώνιου, Μπατζέλης, Ρεπετσάς, Σπανός, Σκριβάνος Π Δ (59′ Σταμάτακος), Γκαράνης, Σκριβάνος Π Λ (85′ Αλαφάκης), Στεργίου (67′ Μαναρίτσας), Μήτρου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης  (Ιωάννου – Πασχαλίδης).