Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένωση Ιστιαίας - Μακρυκάπα 1-4


Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπελλου «Νίκος Δαφνής» πήρε σήμερα η Μακρυκάπα, κερδίζοντας στο γήπεδο των Βασιλικών την ομάδα της Ιστιαίας με  το ευρύ 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι γρήγορα άνοιξαν το σκορ με τον Πουρνή στο 10ο λεπτό,0-1 και μόλις στο μισάωρο, ο Γκίκας (στο 30΄) με σουτ έκανε το 0-2.

Η  τυπικά γηπεδούχοι (μιας και η Ιστιαία παίζει σε ουδέτερο γήπεδο λόγω τιμωρίας) κατάφεραν στο 35΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσαρή να μειώσουν σε 1-2 και να δώσουν και πάλι ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο τέταρτο όμως οι «Λύκοι»  αύξησαν τη διαφορά με τον Σίδερη να κάνει το 1-3 στο 75΄ και να «κλειδώνει» κατά κάποιο τρόπο  τη νίκη της ομάδας του.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Τσούτσης,  με την Μακρυκάπα να περνά με επιτυχία την Τρίτη φάση και προκρίνεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ένωση Ιστιαίας (Τσελίκας - Ζουπανιώτης):
Μουρίδης, Φώτου, Μαχός (65′ Γερογιώργης), Ψύλλος (80′ Γερογεωργάκης), Χονδρός, Στεργίου, Κουρομιχελάκης, Παπασταμούλος, Σταμούλος, Γαβριήλ (55′ Σταματόπουλος), Κατσαρής.

ΑΟ Μακρυκάπας (Ν. Κιαπέκος):
Δρενάφτσης, Βουρδάνος (78′ Λέκκας), Χασάνδρας Χ (84′  Κουτσαυλής (85′ Στούμπος Σ), Πουρνής, Μπασινάς (78′ Καρκαλής), Γκίκας, Κούκουρας, Τσούτσης, Σίδερης, Χασάνδρας  Δ (84′ Σμπρίνης).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης (Δάλλας – Σπανός).