Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποδαρικό στις νίκες με αγγλικό σκορ για τις Αβαντίδες, 5-4 τον Οδυσσέα Γλυφάδας

 

Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας συναντήθηκαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας με τον Οδυσσέα Γλυφάδας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ά Εθνικής γυναικών με στόχο και από τις δυο ομάδες το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 11ο, λεπτό αλλά την κεφάλια της Γιαμαλή μπλόκαρε η Ψυρρή.
Στην πρώτη ουσιαστική επίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας στο 18´ η Ντζάνη έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Αβαντίδων και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Η απάντηση για την ομάδα της Εύβοιας ήταν άμεση και μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε την ολική ανατροπή στο σκορ.
Πρώτα η Μυρτολάρι με ωραίο σουτ στο 20´ ισοφάρισε και ένα λεπτό μετά η Χριστοφορίδη έκανε το 2-1.

Ο Οδυσσέας αντέδρασε άμεσα και στο 24ο λεπτό η Καπνίση με κεφάλια ύστερα από κόρνερ ισοφάρισε σε 2-2.

Το παιχνίδι όμως είχε τρελό ρυθμό και τρία λεπτά μετά η Γιαμαλή με νέο σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 3-2.

Στο 30ο λεπτό η ομάδα της Γλυφάδας κέρδισε πέναλτι αλλά η Ντζάνη νικήθηκε από τη Νταβαντζή.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τρελό ρυθμό και ο Οδυσσέας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά το πλασέ της Καπνίση βρήκε στο δεξί δοκάρι των Αβαντίδων.

Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους βρήκε την ομάδα της Χαλκίδας να προηγείται στο σκορ και να έχει και το ψυχολογικό προβάδισμα έναντι του Οδυσσέα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ξανά με γκολ. Ο Οδυσσέας στο 51´ εκμεταλλεύτηκε μια λάθος συνεννόηση μεταξύ των αμυντικών των Αβαντίδων, η Ντζάνη έγινε κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-3.

Δέκα λεπτά μετά η ίδια παίχτρια έφυγε στη κόντρα ύστερα απο κόρνερ της Χαλκίδας διένυσε όλο το γήπεδο πέρασε και τη Νταβαντζή και σε κενή εστία έκανε το 3-4.

Σε εκείνο το λεπτό η Μυρτολάρι παραχώρησε τη θέση της στην Ασημώνη για την ομάδα της Χαλκίδας.

Πέντε λεπτά μετά οι Αβαντίδες έκαναν και δεύτερη αλλαγή καθώς τη θέση της Γιαμαλή  πήρε η Νεοφύτου.

Η πρώτη αλλαγή των Αβαντίδων Ασημώνη εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών του Οδυσσέα στο 73ο λεπτό ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Πέντε λεπτά μετά η ίδια παίχτρια της Χαλκίδας πήρε το ριμπάουντ ύστερα από ασταθή απόκρουση της Ψυρρή και με πλασέ έβαλε μπροστά τις Αβαντίδες κάνοντας το 5-4.

Τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε η Ντζάνη στο 81´ αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τη Νταβαντζή.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά στο 93ο λεπτό η Νταβαντζή έκανε νέα μεγάλη επέμβαση σε πλασέ της Κόσοβα.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ξηρογιάννη βρήκε τις παίχτριες των Αβαντίδων να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα κάνοντας και το καθιερωμένο «ΟΛΕ» με τους φιλάθλους τους, ενώ ο Οδυσσέας γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος

Αβαντίδες  Χαλκίδς(Γιώργος Νίκας): 
Νταβαντζή, Γαγάρα, Δάρλα (86′ Χαρτοματζίδου), Λατίφη, Τσώκου, Τσαραντάνη, Μυρτολάρι (62′ Ασημώνη), Γιαμαλή (67′ Νεοφύτου), Χριστοφορίδη, Κόλλια, Νίκα (90’+ Μάρκου).

Οδυσσέας Γλυφάδας (Κωνσταντίνα Κατσαΐτη): 
Ψυρρή, Αναστασίου (62′ Νικολάου), Τερζή, Κόσσοβα, Μπατζάκα, Νταρζάνου (74′ Πετράκη), Σουράδου (34′ Παπαδήμα), Στεφάτου, Καπνίση, Ντζάνη, Μουτσολάρι.

Διαιτητές:  Ξηρογιά ννης  - Τσώνης - Καλαμπούκας (Βοιωτίας)