Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη για το Αυλωνάρι 1-0 τον ΑΟ Χαλκίς


Πολύτιμη νίκη για το Αυλωνάρι που νίκησε με 1-0 τον ΑΟ Χαλκίς και ξεκόλλησε από τα χαμηλά της βαθμολογίας φτάνοντας τους 9 βαθμούς ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από την άλλη ο προβληματισμός συνεχίζεται στους "Νεραντζούρι" που έχουν έξι ήττες στις 8 πρώτες αγωνιστικές και έχουν κολλήσει στους 6 βαθμούς που τους φέρνουν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ο αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν καλός με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ στο Α' ημίχρονο που έγινε πιο ανοικτό παιχνίδι αλλά έληξε χωρίς γκολ, ενώ στο Β' ημίχρονο και μετά το γκολ του Αυλωναρίου στο 48' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρατζά  οι φιλοξενούμενοι προοδευτικά ανέβασαν απόδοση, πίεσαν στο μισό γήπεδο αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων οι οποίοι υπερασπίστηκαν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος.

Γκολ και φάσεις:

Στο 1' σέντρα σουτ του Μαστροκώστα σε εκτέλεση φάουλ έδιωξε σε κόρνερ ο Αγριόδημος.
Στο 5 ' σε σέντρα σουτ του Παππά από αριστερά η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού και κατέληξε άουτ.
Στο 32' σουτ του Μανδράκα απέκρουσε ο Αγριόδημος και στο επόμενο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούνενων έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 35' ο ΑΟ Χαλκίς έφυγε σε κόντρα επίθεση με πολύ καλές προϋποθέσεις αλλά ο Παλαιολόγος καθυστέρησε αισθητά με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Καρατζάς.
Στο 40' από σέντρα του Πετρογιάννη ο Κολιόπουλος σούταρε από καλή θέση αλλά ο Κιούσης απέκρουσε.
Στο 43' ο Παλαιολόγος βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έπιασε κεφαλιά αλλά πάλι ο Κιούσης είπε όχι.
Στο 46' ο Γιώργος Κοκκάλας πλαγιοκόπησε την άμυνα των φιλοξενούμενων και κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Γκούβερου.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Καρατζάς στο 48' και έκανε το 1-0.
Στο 62' από σέντρα του Μπασινά ο Τρεπεκλής με προβολή προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Αυλωναρίου αλλά ο Κιούσης ενστικτωδώς απέκρουσε.
Στο 84' σε διώξιμο του Κοκκάλα η μπάλα βρήκε στον Τρεπεκλή πήρε περίεργη τροχιά προς το τέρμα του Κιούση και έφυγε λίγο άουτ.

Διαιτησία: Κηρύκος, Νικολάου - Μαρίνος.

ΑΟ Αυλωναρίου (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Γιωρ. Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Καρλής (70' Καράπας), Ηλιόπουλος (84' Ντραγκότι), Παππάς, Γ. Κοκκάλας (92' Φωτιάς), Μπράχα (46' Τσαλιαγκός), Μανδράκας.


ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Γκούβερος, Τζάβρας, Πάλλης (84' Λιάσκος), Τσούτης, Πετρογιάννης (60' Μπασινάς), Τσίμπος, Παλαιολόγος, Λάζρι (60' Βαλκάνος), Τρεπεκλής.