Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη και ελπίδα για την παραμονή ο ΑΟ Ν. Αρτάκης


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Αρτάκης επικρατώντας με σκορ 2-1 επί της Κορίνθου.
Η ομάδα της Αρτάκης έπαιξε καλά κατά διαστήματα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν στο τέλος τους  ποδοσφαιριστές,
Στο 18΄είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την Αρτάκη όταν ο Σπανός πλάσαρε και η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, αμυντικός έδιωξε σωτήρια.
Στο 30΄ ο Σπανός γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά δε σούταρε και έχασε ευκαιρία.
Στο 34΄ ο Τσίγκας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή στη γωνία της μεγάλης περιοχής. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Βεζιρτζόγλου κάνοντας το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους κατά διαστήματα να παίζουν και πάλι καλό ποδόσφαιρο.
Στο 57΄σουτ του Βεζιρτζόγλου, άουτ.
Στο 68΄ είχαμε την ισοφάριση για την ομάδα της Κορίνθου, με τον Αγγελόπουλο από κοντά με προβολή, ύστερα από απόκρουση του Ναβροζίδη.
Η λύτρωση για την ομάδα της Αρτάκης ήλθε στο 76΄ όταν ο Λειβαδίτης γύρισε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Χατζηστάμου και με εξαιρετικό πλασέ αυτός έκανε το 2-1.
Στο 85΄ ο Πατερίτσας έκανε ωραίο σουτ, μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.

Το τελικό αποτέλεσμα βρίσκει την Αρτάκη να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία στην 8η θέση δίνοντας και ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του ΑΟΝΑ στην προσπάθεια που κάνουν  για παραμονή στην κατηγορία.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Νικολάου
Αρτάκη (Μιχάλης Μαύρος): 
Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης, Ντελέκος (68′ Λειβαδίτης), Σπανός (63′ Πατερίτσας), Βεζιρτζόγλου (90’+2′ Κνέζεβιτς), Τσίγκας.

Κόρινθος  (Καρσιώτης): 
Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φίλης, Δημητρίου, Ντερτίλης, Μαγγίνας (46′ Κουϊμέλης), Αγγελόπουλος, Τσιριγώτης (77′ Τσατσόπουλος), Γεωργίου (85′ Παπανικολάου), Ραπτής, Κατσούκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στάμος (Αθηνών)  [Παπαδόπουλος (Κιλκίς)-Όντος (Αθηνών)]