Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πάλεψε ο ΑΟΝ.Αρτάκης έχασε 1-0 στη Ρόδο.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της Αρτάκης απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Ρόδου όπου και ηττήθηκε με 1-0.
Ο ΑΟΝΑ έπαιξε χωρίς τον επιθετικό Βεζιρτζόγλου, ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή και δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 2’ ο Δελαπόρτας μπήκε ωραία από τα δεξιά στην περιοχή κάνοντας το γύρισμα χωρίς όμως να ακολουθεί κάποιος παίκτης για να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 29’ ο Παπαδάκης γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά και ο Ντελέκος έκανε την προβολή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 36’ ο Δελαπόρτας με μια πολύ ωραία μπαλιά «βρήκε» τον Μπίσα μέσα στην περιοχή ο οποίος σούταρε δυνατά αλλά ο Ναβροζίδης έκανε εκτίναξη και απόκρουσε σε κόρνερ!
Στο 68’ ο Δελαπόρτας έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο Χατζησάββας με πολύ ωραία κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1-0!
Στο 77’ ο Παπαδάκης έκανε ωραία πάσα στον Χατζηστάμου σε θέση μέσα δεξιά και αυτός έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από τοπ δεξί δοκάρι (άουτ).

Ρόδος: Τζίμας, Παπαθανασίου (57’ λ.τ. Βουργουτζής), Νικολόπουλος, Κανταρτζής, Σούλης 75’ Χατζηπέτρος), Μπίσα (65’ Σταυλάς), Ραχήμ, Χατζησάββας, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος (77’ Κλιγγόπουλος).

Νέα Αρτάκη: Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καράλης (65’ Μπαλαμπάνης), Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης (78’ Λούκας), Ντελέκος, Σπανός (50’ Μιχελής), Κνέζεβιτς (50’ Πατερίτσας), Τσίγκας.