Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Μπούρτζι! Ευβοικός Αγίου Νικολάου-Απόλλων Ερετρίας 3-3

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου και Απόλλων Ερέτριας ήρθαν ισόπαλοι 3-3.
Για τους γηπεδούχους είναι ο πρώτος βαθμός που αποσπούν στο πρωτάθλημα μετά από ενεά αγωνιστικές, ενώ για τον Απόλλων Ερέτριας είναι ο ένατος βαθμός.
Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και θα μπορούσαν να το κερδίσουν και οι δυο ομάδες.
Στο 7'οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρούσσο με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή.
Άμεση η αντίδραση για τους γηπεδούχους και δυο λεπτά αργότερα ο Περήφανος με ωραία κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).
Στην συνέχεια πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και για τις δυο ομάδες που θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.
Στο 43' ο Ευβοϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ πάλι με τον Περήφανο από κοντά να κάνει το 2-1, όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου η Ερέτρια έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το Μουτουσίδη υστέρα προσωπική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα Τσίμπο κάνοντας το 2-2.
Στο 67'  Μπασούκος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ξανά έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 2-3.
Εξι λεπτά  αργότερα (73') οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κολιόπουλος γράφοντας το τελικό σκορ 3-3.
Ο Απόλλων θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις όταν σουτ "λόμπα" του Μουτουσίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του  Τσίμπου.
Στο 93' αποβλήθηκε ο Ζαχαρόπουλος της Ερέτριας με 2η κίτρινη κάρτα.


Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Λύκος, Ντούνας, Κ. Κολιόπουλος, Π. Μαραγκός, Περήφανος (72′ Τόγκος), Ντουλλελάρι (89′ Ντούρμας), Ντουλαβέρης, Αποστόλου, Κρεμασμένος (65′ Τζάνος), Μακρής (77′ Φιόλα).

Απόλλων Ερέτριας (Αντώνης Τσαραντάνης): Τόρα, Καραμπέτσος, Ζαχαρόπουλος, Ρούσσος, Μπισμπικόπουλος, Ευγενίου (78′ Λάμπρου), Κικίδης (67′ Συκάς), Αντζέλι, Μπασούκος, Μουτουσίδης, Πετράκης.