Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη με ανατροπή για τον Λήλα Βασιλικού 2-1 την Δροσιά



Σε ένα μέτριο παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος, οι πολλές μονομαχίες και οι συχνές διακοπές λόγω τραυματισμών και όχι μόνο ο Λήλας με άριστη αμυντική τακτική και καλές κόντρα επιθέσεις έκανε την ολική ανατροπή και πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στην Δροσιά που προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μετά το 1-1 ανεβάζοντας τις γραμμές της αλλά δεν έβρισκε την τελική πάσα η το τελικό σουτ απέναντι σε οργανωμένη άμυνα.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για τον εις βάρος τους καταλογισμό του πέναλτι στο 50' σε μια φάση που αρχικά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αλλά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Κανάνι κάτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Γκολ και φάσεις:

Στο 15' ο Κανάνι σούταρε από θέση μέσα αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 45+1' ο Ελευθερίου κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας πάσα στον Μαστροκώστα και αυτός με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στο αριστερο Γ του Μαντά κάνοντας το 0-1.
Στο 50'  σε μια σέντρα του Κικίδη από δεξιά και κάποιες κόντρες μέσα στην περιοχή οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα στο Κανάνι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την απόφαση.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπίλας κάνοντας το 1-1.
Στο 72' σε κόντρα επίθεση των γηπεδούχων ο Κανάνι τροφοδότησε τον Αναγνώστου και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1.
Στο 80' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λάμτσε για εξύβριση σε αντίπαλο.
Στο 89' ο Στρατής πάλι σε κόντρα επίθεση βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Οικονομίδη αλλά προτίμησε να κάνει πάσα σε συμπαίκτη του και όχι να τελειώση την φάση με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για την ομάδα του να σκοράρει.
Στο 90+7' ο Κανάνι σούταρε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Οικονομίδη.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο προπονητής της Δροσιάς Ντράγκαν Κνέζεβιτς για διαμαρτυρία.


Διαιτησία: Βελέτζας, Ιωάννου - Δούκας


Λήλας Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης).
Μαντάς, Κικίδης, Καραλής, Χαζαρίδης, Τζαφέρος Αν, Λάμτσε, Παπίλας, Αναγνώστου, Στρατής(89' Τζενάι), Κανάνι, Κούκα(90+5' Βαγγελή).


ΑΠΚΟ Δροσιάς (Ντράγκαν Κνέζεβιτς).
Οικονομίδης, Τουλίτσης Γ, Σεινταράσι, Τζαφέρος Χρ, Προβής(73'Φρυγανάς), Σουλιωτάκης, Ελευθερίου Σ, Ζαχαριάς, Τζέμος(62' Τζέμος), Μαστροκώστας, Κροκόδειλος(46' Ελευθερίου Χ).